0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V 9-17)

LIVRARE GRATIS COMENZI > 300LEI

Categorii

CAM SLIDER CU TELECOMANDĂ LIVE STAR

1 170,00 lei

LS-1A

Cu acest aparat destinat filmărilor cu telefonul mobil găsiți întotdeauna cadrul perfect, în mod rapid și precis! Cu ajutorul telecomenzii incluse manevrați poziția și unghiul de filmare fără să atingeți telefonul!
La acest produs acceptăm doar plată cu cardul sau plată (eventual parțială) în avans prin transfer bancar sau Paypal.
Aparatul nu include telefon mobil.
Termen de livrare 14 zile.

În timpul sesiunilor live, dar și a webinariilor înregistrate, poziția corespunzătoare de filmare este esențială pentru a surprinde cu acuratețe detaliile operațiunilor de la masa de lucru!

Proiectat cu ajutorul șpecialiștilor în manichiură, acest cam slider se adresează cu precădere tehnicienilor care folosesc un smartphone pentru transmiterea live a sesiunilor de lucru.

Este dotat cu un cadru culisant ce include suportul ajustabil de telefon, care poate fixa telefoane cu dimensiunile de până la 159x79mm .

Cadrul culisant se poate deplasa  50 de centimetri pe orizontală și se poate roti 360 de grade, fiind practic pentru surprinderea în obiectiv a unei zone de lucru de mărimea întregii mese. Toate mișcările se pot efectua apăsând tastele telecomenzii.

Cam sliderul este acționat cu 2 servomotoare ultra silențioase, controlate digital, zgomotul produs la funcționare fiind imperceptibil. De altfel întreaga proiectare mecanică și alegerea materialelor de fabricație s-a facut având ca scop o funcționare cât mai silențioasă, zgomotul deranjant fiind o problemă des întâlnită la cam sliderele obișnuite.

Înălțimea de filmare pe verticală se poate regla până la 37 de centimetri față de tăblia mesei. Acesta este singurul reglaj care se efectuează manual, o singură dată la începutul sesiunii de lucru.

Aparatul poate fi telecomandat chiar de către persoana care lucrează la masă, lucru care este foarte facil, datorită butoanelor mari, direcționale, ușor de apăsat, sau de către un asistent care se poate îndepărta cu telecomanda până la 30 de metri (util în timpul conferințelor/demonstrațiilor cu public, când regia tehnică este situată la distanță față de scenă).  

Cam sliderul dispune de  2 moduri de lucru:

1. Direct Drive - în acest mod cadrul culisant se mișcă cât timp este menținută apăsată o tastă pe telecomandă. Punerea în mișcare cât și oprirea se fac instant. Imaginea filmată se schimbă rapid deoarece cadrul ajunge imediat la poziția comandată.

2. Digital Inertia - în acest mod mișcarea cadrului este controlată digital astfel încât la orice apăsare de tastă atât punerea în mișcare cât și oprirea se fac gradual, printr-o mică accelerare/frânare. Imaginea se schimbă lin, cadrul glisând de la punctul A la punctul B  rezultând un mod profesional de captare a imaginilor, chiar cu tentă artistică.

Caracteristici:

Stativ metalic din aluminiu cu șina de ghidaj , reglabil pe înălțime

Cadru culisant acționat digital cu 2 servomotoare, pe orizontală și pe unghi în plan vertical

Dimensiune maximă pentru telefon: 159x79mmx9mm

Lungimea cursei orizontale a cadrului mobil: 50cm

Unitate centrala cu butoane de control

Telecomandă cu taste direcționale mari

Plăcuță personalizată cu sigla tehnicianului sau a salonului

2 moduri de lucru, Direct Drive sau Inerție Digitală

Alimentator de la rețeaua de 220V

Dimensiuni 82cm (lungime) x 40cm (înălțime) x 16cm (lățime)

Opțional: se poate livra la cerere adaptor pentru webcam sau cameră foto/video cu greutatea până în 200 de grame, care se poate folosi pentru filmări înregistrate.

Fotografiile au caracter de prezentare, acest aparat nu include telefonul mobil.

Livrare în 14 zile.

Garanție 24 luni.

Nu exista comentarii.

DESPRE COMENZI ȘI LIVRARE

 

 Telefon Vodafone 0728.843632 (0728-TIENDA)
 Telefon Orange 0751.843632 (0751-TIENDA)
 Telefon Telekom 0752.843632 (0752-TIENDA)

COMANDA TELEFONICĂ (L-V: 8:30-17:30)

Cum comand? Livrări în țară

Livrări internaționale Despre noi

 
COST TRANSPORT
14 lei Curier pt. comenzi sub 300 lei
12 lei Poșta pt. comenzi sub 300 lei
GRATIS la comenzi peste 300 lei
16
IUL

Comandă acum pentru expedierea coletului joi 16  Iulie

Prin Poștă livrea se face în 3-4 zile lucrătoare de la expediere.

Alte produse similare

Alți clienți au comandat și:

Produse noi