0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V: 9-17)

LIVRARE GRATIS COMENZI > 400LEI

Categorii

 Recompense 
  •  Fidelitate 
  •  Afiliere 
  •  Recompensele 
     mele 

CAM SLIDER CU TELECOMANDĂ LIVE STAR

1 489,00 lei

LS-1B

Aparat destinat filmărilor cu telefonul mobil pentru a găsi întotdeauna cadrul perfect, în mod rapid și precis! Scăpați de imaginea tremurată, care se leagănă, sau care pierde subiectul aflat în mișcare!

În schimb lăsați pe seama acestui aparat - dotat cu servomotoare și microprocesor - să stabilizeze în mod dinamic poziția de filmare, re-orientând obiectivul în timp real  către subiect și încadrându-l perfect! 

Avantajele aparatului

1. Mobilitate și stabilitate în același timp.  Cu ajutorul motoarelor controlate digital, cadrul de filmare se poate reorienta ferm către o nouă poziție, fără apariția fenomenelor de legănare sau tremurare a imaginii specifice suporturilor acționate cu mâna.

2. Rapiditate. Tranziția către o nouă poziție de filmare se face foarte repede, astfel că spectatorii dv. nu vor pierde nici un amănunt important din desfășurătorul unui webinar live!

3. Precizie și confort. Telecomanda inclusă vă permite să stabiliți cu o singură apăsare de tastă deplasarea cadrului pe orizontală sau ca unghi de filmare, imaginea captată fiind întotdeauna doar cea dorită de dv. și evitând astfel apariția în cadru a elementelor care trebuie să rămână în afara ariei de filmare (cum se poate întâmpla atunci când manevrați telefonul cu mâna).

În timpul sesiunilor live, dar și a webinariilor înregistrate, poziția corespunzătoare de filmare este esențială pentru a surprinde cu acuratețe detaliile operațiunilor de la masa de lucru!

Proiectat cu ajutorul specialiștilor în manichiură, acest aparat este dedicat funcției de filmare deasupra mesei de lucru și se adresează cu precădere tehnicienilor care folosesc un smartphone pentru filmare sau pentru transmiterea live a webinariilor.

Cam sliderul este prevăzut cu un cărucior mobil în care puteți pune telefoane cu dimensiunile de până la 190x80mm (practic orice tip de smartphone). Este posibilă alimentarea telefonului de la încărcător în timp ce acesta stă în cărucior.

Telefonul fixat în cărucior este pus în mișcare exclusiv cu ajutorul servomotoarelor și poate glisa  50 de centimetri pe orizontală și se poate roti 360 de grade în jurul axei sale mai lungi, lucru foarte util pentru urmărirea mâinilor tehnicianului în timp ce lucrează, astfel că spectatorii dv. nu se vor mai plânge că ați ”ieșit din cadru”. 

Urmărirea subiectului de filmare se face apăsând tastele telecomenzii.

Pentru scenele dinamice în care tehnicianul trebuie să se concentreze asupra muncii sale un asistent poate manevra telecomanda.

Pentru scene statice încadrarea subiectului poate fi efectuată chiar de către tehnician, telecomanda fiind prevăzută cu butoane direcționale mari ce se pot apăsa ușor chiar și cu mâinile acoperite cu mânuși.

Ecranul rămâne accesibil pe toată durata folosirii telefonului în cam slider, astfel că puteți efectua zoom ca de obicei, puteți derula comentariile live, puteți pune transmisunea în pauză, etc. Cleștele de fixare este reglabil, astfel încât să nu apese pe tasta de volum a telefonului, sau pe cea de power-off, etc.

Cam sliderul nostru este acționat cu 2 servomotoare ultra silențioase, controlate digital, zgomotul produs la funcționare fiind imperceptibil. De altfel întreaga proiectare mecanică și alegerea materialelor de fabricație s-a facut având ca scop o funcționare cât mai silențioasă, zgomotul deranjant produs de motoare și de mecanismele de acționare fiind o problemă des întâlnită la celelalte cam slidere pe care le puteți procura din comerț (microfonul telefonului este foarte sensibil la cele mai mici vibrații/zgomote).

Înălțimea de filmare pe verticală se poate regla până la 37 de centimetri față de tăblia mesei. Acesta este singurul reglaj care se efectuează manual, o singură dată la începutul sesiunii de lucru.

Telecomanda poate fi folosită de la o depărtare de  până la 50 de metri față de aparat (lucru util în timpul lecțiilor/demonstrațiilor cu public, când regia tehnică este situată la distanță față de pupitru/scenă - în acest caz asistentul vede și se ghidează după imaginea proiectată pe ecranele din sală).  

Cam sliderul dispune de  2 moduri de lucru:

1. Direct Drive - în acest mod căruciorul mobil se mișcă cât timp este menținută apăsată o tastă pe telecomandă. Atât punerea în mișcare cât și oprirea se fac instant. Imaginea filmată se schimbă rapid deoarece cadrul ajunge imediat la poziția dorită.

2. Digital Inertia - în acest mod  punerea în mișcare  și oprirea se fac gradual, printr-o mică accelerare/frânare a căruciorului, controlată digital. Imaginea se schimbă mai lin, rezultând un mod profesional de captare a imaginilor, chiar cu tentă artistică.

Caracteristici:

Stativ metalic din aluminiu eloxat, argintiu, cu șina de ghidaj , reglabil pe înălțime între 0 - 37cm față de tăblia mesei.

Dimensiuni: 82cm (lungime) x 40cm (înălțime) x 16cm (lățime), greutate 1,2kg

Cărucior mobil acționat cu 2 servomotoare silențioase, cursă orizontală 50cm și unghi de rotire 360°

Dimensiuni maxime pentru telefon: 190x80mmx10mm

Telefonul se poate încărca în timpul filmării 

Telecomandă radio 433MHz cu 4 canale digitale, rază de acțiune 50m 

Unitate centrală cu microprocesor, care permite schimbarea modului de lucru

2 moduri de lucru, Direct Drive sau Digital Inertia

Alimentator 220V AC, 1A

Plăcuță personalizată cu sigla tehnicianului sau a academiei (ne puteți transmite sigla în momentul comenzii, dacă nu aveți siglă vă trimtem plăcuța cu sigla Tienda)

Opțional: adaptor pentru montarea unui webcam 

Fotografiile au caracter de prezentare, acest aparat nu include si telefonul mobil care apare în imagini.

Livrare în 7 zile pe bază  de plată cu card sau transfer bancar (la acest articol nu se poate plăti în sistem ramburs).

Garanție 24 luni.

Nu exista comentarii.

DESPRE COMENZI ȘI LIVRARE

 

 Telefon Vodafone 0728.843632 (0728-TIENDA)
 Telefon Orange 0751.843632 (0751-TIENDA)
 Telefon Telekom 0752.843632 (0752-TIENDA)

COMANDA TELEFONICĂ (L-V: 8:30-17:00)

Cum comand? Livrări în țară

Livrări internaționale Despre noi

 
COST TRANSPORT
14 lei Curier pt. comenzi sub 300 lei
12 lei Poșta pt. comenzi sub 300 lei
GRATIS la comenzi peste 300 lei
02
DEC

Comandă acum pentru expedierea coletului miercuri 02 Decembrie

În perioada Black Friday nu putem garanta timpii obișnuiți de livrare!

Alte produse similare

Alți clienți au comandat și:

Produse noi