STARTER - Kituri cu Gel UV

Promotia se termina in

  • Zile
  • Ore
  • Min
  • Sec

Kiturile de unghii STARTER GEL se adresează persoanelor care doresc să abordeze cu un buget economic domeniul fascinant al unghiilor tehnice! Toate produsele din acest kit sunt produse atent verificate de noi pentru a corespunde standardelor Tienda, permițându-vă să realizați primele unghii tehnice și să învățați din mici greșeli fără grija cheltuirii excesive!

Lampa de manichiură este echipată cu cea mai recentă tehnologie LED, foarte populară printre tehnicienii de unghii deoarece este ergonomică și fiabilă. De asemenea are un design modern și plăcut, care va înfrumuseța orice birou de lucru!  Lampa este automatizată cu timer cu 4 butoane și este prevăzută cu funcția ”Low-heat” care protejează unghiile de senzația de arsură. Display-ul mare cu 3 digiți luminoși de culoare albă indică într-un mod foarte vizibil timpul de polimerizare. Este de asemenea prevăzută cu barieră în infraroșu care permite pornirea automată la introducerea mâinii în lampă. Baza lămpii are prindere magnetică și se poate detașa pentru folosirea lămpii și la pedichiura tehnică.

Gelurile UV incluse în diferite culori vă permit să vă familiarizați cu tehnicile de bază și chiar să încercați modele mai avansate precum unghiile French!

Kitul include și renumitele produse de la GelaxyoBaza Rubber Flexy1 și Top Coat-ul Ultra Finish 1. Baza Rubber creează o aderență perfectă a gelului la unghia naturală astfel încât să aveți siguranța ca manichiura dv. rezistă timp îndelungat fără a ”prinde aer”, exfolia sau ciobi. Top Coatul Ultra Finish1 garantează realizarea unui luciu intens și durabil, care  nu se zgârie ușor!

În pachet veți găsi și un set generos de pensule alcătuit din 7 pensule și instrumente de manichiură necesare oricărui tehnician de  unghii!

Kitul mai conține de asemenea pile de unghii de înaltă calitate care nu se tocesc cu ușurință, un recipient cu soluție Nail Cleaner prevăzut cu pulverizator ce permite dozarea economică, șervețele speciale care nu lasă scame, șabloane gradate autoadezive, bețișoare colorate din lemn exotic pentru cuticule și un deget de practică pe care îl puteți atașa pe masa de lucru și pe care puteți exersa primele dv. lucrări.

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate