0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V: 9-17)

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI > 350RON

Categorii

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate

Accept
close
 Recompense 
  •  Fidelitate 
  •  Afiliere 
  •  Recompensele 
     mele 

99,90 lei -20% Reducere Tienda 79,90 lei
Setul conține biturile diamantate picătură și flacară pentru ridicarea cuticulei de pe placa unghială, bitul sferă pentru îndepărtarea cuticulei și bitul siliconic pentru șlefuirea si finisarea finală a zonei cuticulei, acest set conține toate biturile...

45,00 lei
Bitul Carbid Ac se foloseste la pilirea excesului de material de sub vârful liber.  Realizat din oțel din calitate superioară, rezistent la la solutțiile de dezinfectare și sterilizare.  Bitul de carbid de culoare albastră are o duritate medie, se...

45,00 lei
Bitul Carbid Ac se foloseste la pilirea excesului de material de sub vârful liber.  Realizat din oțel din calitate superioară, rezistent la la solutțiile de dezinfectare și sterilizare.  Bitul de carbid de culoare roșie are o abrazitate fină, se utilizează...

45,00 lei
Bitul Carbid Ac se foloseste la pilirea excesului de material de sub vârful liber.  Realizat din oțel din calitate superioară, rezistent la la solutțiile de dezinfectare și sterilizare.  Bitul de carbid de culoare verde are o abrazitate dură, se utilizează...

45,00 lei
Capăt de lucru extra rezistent pentru freze electrice. Material: carbid, formă conică, abrazivitate medie. Se folosește pentru curățarea unghiei, sub unghie, în zona de cuticulă, pe flancurile unghiei. Recomandăm alegerea cu grijă a gradului de abrazivitate...

45,00 lei
Capăt de lucru extra rezistent pentru freze electrice. Material: carbid, formă conică, abrazivitate fina. Se folosește la îndepartarea materialului la întreținere.

45,00 lei
Capăt de lucru extra rezistent pentru freze electrice. Material: carbid, formă conică, abrazivitate fină. Se folosește pentru curățarea unghiei, sub unghie, în zona de cuticulă, pe flancurile unghiei. Recomandăm alegerea cu grijă a gradului de abrazivitate...

45,00 lei
Capăt de lucru extra rezistent pentru freze electrice. Material: carbid, formă conică, abrazivitate fina. Se folosește la îndepartarea materialului la întreținere. Import Germania.

45,00 lei
Capăt de lucru extra rezistent pentru freze electrice. Material: carbid, formă conică, abrazivitate dură. Se folosește la îndepartarea materialului la întreținere.

40,00 lei
Bitul Only Clean - este un capăt safe, realizat din carbid dur, fără lame sau particule abrazive. Funcționează cu ajutorul celor 6 muchii, dezlipește și cea mai sensibilă cuticulă și curăță placa unghială, fără a rănii. Vârful este rotunjit. Rezistă...

35,00 lei
Capăt de lucru de înaltă calitate pentru freze electrice. Material: ceramică dur, formă cilindrică, abrazivitate medie. Cunoscut și ca bit UNC - Under the Nail Cleaner. Se folosește pentru curățarea unghiei. Recomandăm alegerea cu grijă a gradului de...

35,00 lei
Capăt de lucru de înaltă calitate pentru freze electrice. Material: ceramică dură, formă cilindrică, abrazivitate fină. Cunoscut și ca bit UNC - Under the Nail Cleaner. Se folosește pentru curățarea unghiei și a zonei de cuticulă Recomandăm alegerea cu...

35,00 lei
Capăt de lucru de înaltă calitate pentru freze electrice. Material: ceramică dură, formă conică, abrazivitate fină. Se poate folosi sub unghie, în zona de cuticulă, pe flancurile unghiei.

35,00 lei
Capăt de lucru de înaltă calitate pentru freze electrice. Material: ceramică dură, formă conică, abrazivitate mare. Se poate folosi sub unghie, în zona de cuticulă, pe flancurile unghiei. 

25,00 lei
Bit diamantat, cilindru, diametru 3,0mm, abarzivitate medie, capăt rotunjit, ideala pentru a curața zona cuticulei și faldurile laterale. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică. Recomandăm alegerea cu grijă a gradului de abrazivitate...

25,00 lei
Bit diamantat, cilindru, diametru 3mm, abarzivitate fină, capăt rotunjit, ideala pentru a curața zona cuticulei și faldurile laterale. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, con, diametru 5mm, abarzivitate fină, vârf rotunjit. Ideal pentru pedichiură. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, con, diametru 5mm, abarzivitate fină, vârf rotunjit. Ideal pentru pedichiură. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, flacară, diametru 1,8mm, abarzivitate medie, vârf rotunjit, ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică. Recomandăm alegerea cu grijă a...

25,00 lei
Bit diamantat, flacară, diametru 2,1mm, abarzivitate medie, vârf rotunjit, ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, flacară, diametru 2,3mm, abarzivitate medie, vârf rotunjit, ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, flacară, diametru 2,5mm, abarzivitate medie, vârf rotunjit, ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, flacară, diametru 1.8mm, abrazivitate fină, vârf ascutit, ideal pentru a curața placa unghială în zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică. Recomandăm alegerea cu grijă a...
New

25,00 lei
Bit diamantat, flacară, diametru 1.8mm, abarzivitate fină, vârf rotunjit, ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, flacară, diametru 2,1mm, abarzivitate fină, vârf rotunjit, ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, flacară, diametru 2,3mm, abarzivitate fină, vârf rotunjit, ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, flacară, diametru 2.5mm, abrazivitate fină, vârf rotunjit, ideal pentru a curața placa unghială în zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică. Recomandăm alegerea cu grijă a...
New

25,00 lei
Bit diamantat, picatură, diametru 1.6mm, abarzivitate medie. Ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțile de dezinfectare și sterilizare termică.
New

25,00 lei
Bit diamantat, picatură, diametru 1.8mm, abarzivitate medie. Ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, picatură, diametru 2,2mm, abarzivitate medie, vârf rotunjit. Ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, picatură, diametru 2.4mm, abarzivitate medie, vârf rotunjit. Ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțile de dezinfectare și sterilizare termică.
New

25,00 lei
Bit diamantat, picatură, diametru 2.5mm, abarzivitate medie. Ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțile de dezinfectare și sterilizare termică.
New

25,00 lei
Bit diamantat, picatură, diametru 2.1mm, abarzivitate fina, vârf rotunjit. Ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, picatură, diametru 020, abarzivitate medie, vârf rotunjit. Ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, picatură, diametru 018, abarzivitate medie, vârf rotunjit. Ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, picatură, diametru 2.4, abarzivitate fina, vârf rotunjit. Ideala pentru a curața placa unghială sub zona cuticulei, în șanturi, falduri laterale. Rezistă în soluțile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, sferă, diametru 1.6mm, abarzivitate medie. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, sferă, diametru 4mm, abarzivitate medie. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, sferă, diametru 050, abarzivitate medie. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, sferă, diametru 2,5mm, abarzivitate fină. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, sferă, diametru 4mm, abarzivitate fină. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Bit diamantat, sferă, diametru 050, abarzivitate fină. Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică.

25,00 lei
Datorită zonei abrazive în formă de spirală proprietățile de debitare a materialului și de evacuare a prafului sunt îmbunătățite.  Materialul pilit trece de-a lungul canelurilor spiralate ale bitului și este eliminat rapid, avand ca efect scurtarea timpului...

25,00 lei
Datorită zonei abrazive în formă de spirală proprietățile de debitare a materialului și de evacuare a prafului sunt îmbunătățite.  Materialul pilit trece de-a lungul canelurilor spiralate ale bitului și este eliminat rapid, avand ca efect scurtarea timpului...

25,00 lei
Datorită zonei abrazive în formă de spirală proprietățile de debitare a materialului și de evacuare a prafului sunt îmbunătățite.  Materialul pilit trece de-a lungul canelurilor spiralate ale bitului și este eliminat rapid, avand ca efect scurtarea timpului...
New

25,00 lei
Datorită zonei abrazive în formă de spirală proprietățile de debitare a materialului și de evacuare a prafului sunt îmbunătățite.  Materialul pilit trece de-a lungul canelurilor spiralate ale bitului și este eliminat rapid, avand ca efect scurtarea timpului...

25,00 lei
Datorită zonei abrazive în formă de spirală proprietățile de debitare a materialului și de evacuare a prafului sunt îmbunătățite.  Materialul pilit trece de-a lungul canelurilor spiralate ale bitului și este eliminat rapid, avand ca efect scurtarea timpului...
New

25,00 lei
Datorită zonei abrazive în formă de spirală proprietățile de debitare a materialului și de evacuare a prafului sunt îmbunătățite.  Materialul pilit trece de-a lungul canelurilor spiralate ale bitului și este eliminat rapid, avand ca efect scurtarea timpului...
New

25,00 lei
Datorită zonei abrazive în formă de spirală proprietățile de debitare a materialului și de evacuare a prafului sunt îmbunătățite.  Materialul pilit trece de-a lungul canelurilor spiralate ale bitului și este eliminat rapid, avand ca efect scurtarea timpului...

25,00 lei
Datorită zonei abrazive în formă de spirală proprietățile de debitare a materialului și de evacuare a prafului sunt îmbunătățite.  Materialul pilit trece de-a lungul canelurilor spiralate ale bitului și este eliminat rapid, avand ca efect scurtarea timpului...

24,90 lei
Bit din silicon recomandat la finisarea zonei cuticulelor, la tehnica dry manicure.Forma si structura sa permit finisarea usoara si eficienta, cu risc extrem de redus de a răni.Diametru: 6mmLungime: 16mm

5,00 lei
Inele abrazive din şmirghel pentru freze electrice.

19,90 lei
Perie din peri metalici ce se utilizează pentru a curăța șanțurile de pe suprafața biturilor.

17,90 lei
Plăcuță din plexiglas transparent, foarte elegantă, culoare aurie, prevăzută cu 12 orificii pentru susținerea a 12 vârfuri de freze. Este ideală pentru organizarea mesei de lucru și pentru accesul rapid la orice cap de freză de care aveți nevoie în timpul...

25,90 lei
Suport cu capac din plastic  prevăzută cu 48 orificii pentru susținerea frezelor (biților). Este ideală pentru organizarea mesei de lucru și pentru accesul rapid la orice cap de freză de care aveți nevoie în timpul lucrului. Dimensiuni: diametru 5 cm;...

9,00 lei
Suport metalic pentru inelele abrazive de șmirghel folosite la frezele electrice pentru pilirea unghiilor.  Acest dispozitiv se poate monta la orice pilă sau minifreză electrică din stocul nostru! Lungime totală: 40,7mm Diametru ax prindere: 2.2mm.

14,90 lei
Suport organizator pliabil din plastic  prevăzut cu 20 lăcașuri pentru păstrarea capetelor de freză. Este ideal pentru ordonare și pentru accesul rapid la orice cap de freză de care aveți nevoie în timpul lucrului.