Geluri UV (Toate)


Tienda vă pune la dispoziție o colecție impresionantă de geluri UV de înaltă calitate. Gelurile din oferta noastră sunt geluri UV Gelaxyo și Euronägel, cu diferite vâscozități și culori din cele mai diverse, care pot fi folosite pe post de geluri de bază, de construcție sau top coat. De asemenea, în gama noastră veți regăsi și geluri UV 3 în 1 care reduc la minim timpul de execuție a unghiilor tehnice și permit realizarea celor mai complexe modele.

O manichiură perfectă oferă oricărei femei mai multă încredere în propria persoană, dar și o stare de bine. Iar partea cea mai bună este faptul că o astfel de manichiură cu geluri UV nu este deloc greu de obținut atunci când se optează pentru cele mai bune produse.

 De ce să optezi pentru manichiură cu geluri UV?

Spre deosebire de gelurile tradiționale de unghii care încep să se decojească la doar câteva zile după aplicare, gelurile UV sunt făcute să adere perfect pe suprafața unghiilor și să rămână acolo până la creșterea acestora. Cu alte cuvinte, atunci când optezi pentru o manichiură realizată cu geluri UV, poți uita de nevoia de a-ți corecta manichiura din două în două zile.

Mai mult, cu toate că inițial ar putea părea mai scumpe decât gelurile de unghii obișnuite, gelurile UV sunt mult mai convenabile întrucât aceeași cantitate de gel UV se consumă mult mai greu decât un gel tradițional deoarece este aplicat mult mai rar.

Nu în ultimul rând, când vine vorba de avantaje, mai ales în cazul gelurilor UV din colecția noastră, merită să menționăm și frumusețea culorilor și texturilor acestora. Aceste geluri UV pe care vi le prezentăm au nuanțe și texturi deosebite, care atunci când sunt purtate pe unghii vă scot imediat din anonimat și vă aduc din partea celor care le observă numai complimente.

 

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate