SMART START - Kituri cu tipsuri reutilizabile

Promotia se termina in

  • Zile
  • Ore
  • Min
  • Sec

Kiturile de unghii SMART START reprezintă o abordare inteligentă a manichiurii tehnice - tipsurile reutilizabile sunt ca niște matrițe cu care veți crea unghii perfecte, fără a avea o experiență anterioară și cu minimum de efort! Echipa noastră de specialiști a selectat cu atenție produsele esențiale, evitând adăugarea de articole inutile sau prea complexe pentru începători. Astfel, vă oferim un set util, simplu de folosit și la un preț accesibil!

Am inclus pentru dumneavostră 4 geluri UV și un set cu 5 modele  de tipsuri asortate dintre cele mai utilizate de către tehnicienii de unghii! 

Lampa inclusă acoperă cerințele de bază  pentru a realiza unghii în scop personal. Este de forma unei mini-lanterne super-luminoase, cu consum redus, care se alimentează cu 3 baterii de tip AAA. Deoarece este prevăzută cu 9 LED-uri UV și o oglindă focalizatoare, asigură un flux de radiații UV puternic pentru a polimeriza orice gel, ojă UV, top coat, etc. Singura cerință este să îndreptați fluxul luminos în mod precis asupra unghiei, pentru a beneficia de intensitatea maximă a fluxului luminos! Avantajele acestei lămpi sunt că nu depinde de un fir de alimentare, este foarte mică și o puteți lua oriunde cu dv - corpul din aluminiu asigură o greutate mică, o rezistență mare și siguranța unei durate de serviciu îndelungată!

Gelurile UV incluse în diferite culori vă permit să vă familiarizați cu tehnicile de bază și chiar să încercați modele mai avansate precum unghiile French!

În pachet veți găsi și un instrument combinat, cu pensulă cu vârf rotunjit și spatulă metalică, ideal pentru manipularea, dozarea și modelarea poly builder gelurilor din acest kit!

Kitul mai conține de asemenea pile de unghii de înaltă calitate care nu se tocesc cu ușurință, un recipient cu soluție Nail Cleaner pentru modelarea polygelurilor și pentru curățarea unghiilor, un cleștisor foarte util pentru fixarea tipsurilor atunci cînd exersați pe propriile unghii și un deget de practică pe care îl puteți atașa pe masa de lucru și pe care puteți exersa primele lucrări!

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate