0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V: 9-17)

LIVRARE GRATIS COMENZI > 300LEI

Categorii

 Recompense 
  •  Fidelitate 
  •  Afiliere 
  •  Recompensele 
     mele 

CE ESTE AFILIEREAProgram Afiliere Tienda

Dorești o vizibilitate mai bună pentru lucrările tale în social media? 

Dorești să-ți îmbunătățești imaginea profesională?

Dorești să obții un câștig suplimentar?

Dacă răspunzi cu „DA” la toate întrebările de mai sus atunci afilerea este o opțiune pe care trebuie să o iei în considerare!

Programul de Afiliere  este dedicat de Tienda clienților care s-au convins de calitatea produselor și care doresc să le recomande și altor persoane!

În schimb, Tienda recompensează afiliații acordându-le comisioane din comenzile noi generate. Comisioanele obținute- recompensele - se strâng într-un sold in lei (RON) aflat la dispoziția afiliatului în permanență, în contul acestuia de pe www.tienda.ro - ”Recompensele mele”.

Avantajele sunt reciproce, brandul își vinde produsele și îți sporește cota de piață, afiliatul (adică dv.) cheltuie bani lichizi mai puțini sau deloc pentru a achiziționa produsele Tienda.  Aceasta este așa numita strategie ”win-win”. 

DE CE SĂ TE AFILIEZI CU TIENDA

Dincolo de realizarea unor comisioane, afilierea cu un brand de succes contribuie la mărirea prestigiului personal. Acest lucru este indiscutabil, observăm zi de zi în social media tehnicieni care au reușit să devină foarte cunoscuți și să devină adevărate repere profesionale prin asocierea cu anumite branduri!


Pentru o perioadă limitată de timp oferim această posibilitate clienților noștri!

CUM TE AFILIEZI CU TIENDA

Recomandările făcute altor persoane presupun experiență cu produsele noastre, așadar Tienda propune posibilitatea de a deveni afiliați doar clienților care au un realizat un anumit istoric de comenzi. Dacă vă aflați în această stuație veți observa pe paginile magazinului invitații de a vă înscrie în programul de afiliere.

Invitațiile nu se afișează pentru toți vizitatorii magazinului, pentru a vedea aceste invitații trebuie să fiți logat(ă) cu userul de client.

Accesați link-ul de mai jos pentru a verifica dacă vă calificați și dacă da, atunci vă rugăm să completați câteva detalii despre dv. care să ne permită să vă cunoaștem mai bine - ce fel de cursuri de specialitate ați absolvit și când, legături către conturile dv. sociale de Facebook, Instagram, Youtube (dacă aveți):

Apasă aici -> Accesează Programul de Afiliere Tienda!

CARE ESTE VALOAREA COMISIOANELOR?

La fiecare produs din magazinul Tienda veți găsi pe pagina produsului valoarea comisionului pe care îl puteți obține dacă cineva cumpără urmând link-ul dv. de afiliat. Cu cât valoarea produsului este mai mare cu atât comisionul este mai mare, până la 5% din valoarea produsului! Comisionul se acordă la prima ocazie când un client finalizează comanda. Comisionul se acordă o singură dată pentru fiecare produs recomandat și cumpărat de un client urmând link-ul dv. de afiliat, dar dacă mai mulți clienți utilizează link-ul dv. de afiliat veți primi comisioane de la toate comenzile plasate de acei clienți.

CE ESTE UN LINK AFILIAT?

Link-ul afiliat este adresa de internet a produsului la care se adăugă un identificator personal al afiliatului. În acest fel putem să analizăm fiecare vânzare realizată și să acordăm corespunzător comisionul (recompensa) afiliatului care a generat respectiva vânzare!
Nu trebuie să vă faceți griji, în calitate de afiliat veți găsi pe fiecare pagină de produs link-ul de afiliat personalizat cu identificatorul dv! Tot ce aveți de făcut este să-l copiați și să-l distribuiți în recomandările dv!

CUM SE UTILIZEAZĂ LINK-URILE AFILIATE?

Postați link-urile afiliate oriunde vă bucurați de o audiență semnificativă: pe pagina dv. de Facebook, în grupuri de discuții Facebook, pe blogul dv., pe canalul dv. Youtube (dacă aveți), le puteți chiar expedia prietenilor prin email, messenger, whatsapp, sms și alte canale de comunicație.

Când postați pe Facebook însoțiți link-ul de afiliat cu o imagine sugestivă și cât mai bine realizată din care să rezulte utilizarea produsului, eventual explicați modul de lucru cu produsul.

Aveți întotdeauna grijă să îndemnați la dialog, astfel postarea va deveni interactivă și va fi afișată pentru mai mult timp în primele postări ale grupului de discuții (de exemplu, ”voi ce părere aveți?”, ”cine a mai utilizat?”, ”voi ce lucrări ați făcut”, etc).

Implicarea emoțională este de asemenea importantă, nu postați niciodată cu scopul unic de a câștiga comisionul deoarece acest lucru va fi vizibil și poate deveni deranjant pentru anumite persoane. În schimb explicați de ce vă place produsul, cum v-a ajutat în munca dv și de ce credeți că și alte persoane îl vor iubi la fel de mult ca și dumneavoastră!

CUM SE POT UTILIZA COMISIOANELE

Comisioanele recompensă se acumulează  în contul dv. de client de pe Tienda.ro. În momentul în care valoarea soldului de recompense  devine mai mare sau egală cu valoarea unei comenzi pe care doriți să o plasați, opțiunea de plată cu recompense va fi disponibilă la check-out!

Balanța neutilizată vă rămâne în sold și o puteți folosi la achitarea unor comenzi următoare! Pe viitor avem în vedere să acordam afiliaților și posibilitatea de a-și retrage prin transfer balanța neutilizată în propriul cont bancar.