0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V: 9-17)

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI > 350RON

Categorii

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate

Accept
close
 Recompense 
  •  Fidelitate 
  •  Afiliere 
  •  Recompensele 
     mele 

CE ESTE AFILIEREAProgram Afiliere Tienda

Aici vă prezentăm primii pași pe care îi puteți face în marketingul afilat, care sunt avantajele lui și de ce reprezintă o oportunitate și pentru dumneavoastră!

Vom începe cu ceea ce este important pentru dv, asadar de ce afilirea reprezintă o oportunitate?

Doriți o vizibilitate mai bună pentru postările dv. pe Facebook, Instagram, Youtube, etc? 

Doriți să vă îmbunătățiți imaginea profesională sau modul în care vă percep ceilalți (colaboratorii, clienții, prietenii)?

Doriți să obțineți un câștig suplimentar?

Dacă răspundeți cu „DA” la toate întrebările de mai sus atunci afilerea este o opțiune pe care trebuie să o luați în considerare!

Marketingul afiliat - pe scurt afilierea - este o formă de promovare platită direct proproțional cu rezultatele obținute. Tienda plătește celor care promovează produsele un procent din vânzările generate de către aceștia.

Tienda pune la dispoziția participanților (afiliaților) instrumentele prin care aceștia să poată promova produsele și să aibe în orice moment evidența vânzărilor generate și a comisioanelor.

Comisioanele obținute- recompensele - se strâng într-un sold in lei (RON) aflat la dispoziția afiliatului în permanență, în contul acestuia de pe www.tienda.ro - ”Recompensele mele”.

Avantajele sunt reciproce, munca afiliaților este recompensată direct proporțional cu rezultatele obținute, iar Tienda are siguranța că își cheltuie bugetul de publicitate pentru rezultate concrete (spre deosebire de cheltuirea bugetului pe Google sau Facebook care nu garantează astfel de rezultate).

DE CE SĂ TE AFILIEZI CU TIENDA

Dincolo de realizarea unor comisioane, afilierea cu un brand de succes contribuie la mărirea prestigiului personal. Acest lucru este indiscutabil, observăm zi de zi în social media tehnicieni care au reușit să devină foarte cunoscuți și să devină adevărate repere profesionale prin asocierea cu anumite branduri!

ESTE NECESARĂ O PREGĂTIRE SPECIALĂ PENTRU AFILIAȚI?

Multe persoane cred că pentru a deveni un afiliat de succes sunt necesare cunoștințe tehnice speciale din zona IT sau a marketingului și din acest motiv au rețineri de a se înrola în astfel de activități.

În timp ce acest lucru era adevărat în urmă cu mai mulți ani, între timp sistemele informatice au evoluat și au facut această activitate la fel de simplă precum folosirea contului de Facebook. Cel puțin sistemul de afiliere Tienda este extrem de intuitiv și ușor de utilizat. Singurele cerințe cu adevărat indispensabile pentru afiliat sunt cunoașterea temeinică a produselor și dorința de învăța lucruri noi!

CUM TE AFILIEZI CU TIENDA

Recomandările făcute altor persoane presupun experiență cu produsele noastre, așadar Tienda propune posibilitatea de a deveni afiliați doar clienților care au un realizat un anumit istoric de comenzi. Dacă vă aflați în această stuație veți observa pe paginile magazinului invitații de a vă înscrie în programul de afiliere.

Invitațiile nu se afișează pentru toți vizitatorii magazinului, pentru a vedea aceste invitații trebuie să fiți logat(ă) cu userul de client.

Accesați link-ul de mai jos pentru a verifica dacă vă calificați și dacă da, atunci vă rugăm să completați câteva detalii despre dv. care să ne permită să vă cunoaștem mai bine - ce fel de cursuri de specialitate ați absolvit și când, legături către conturile dv. sociale de Facebook, Instagram, Youtube (dacă aveți):

Apasă aici -> Accesează Programul de Afiliere Tienda!

CARE ESTE VALOAREA COMISIOANELOR?

La fiecare produs din magazinul Tienda veți găsi pe pagina produsului valoarea comisionului pe care îl puteți obține dacă cineva cumpără urmând link-ul dv. de afiliat. Cu cât valoarea produsului este mai mare cu atât comisionul este mai mare, până la 5% din valoarea produsului! Comisionul se acordă la prima ocazie când un client finalizează comanda. Comisionul se acordă o singură dată pentru fiecare produs recomandat și cumpărat de un client urmând link-ul dv. de afiliat, dar dacă mai mulți clienți utilizează link-ul dv. de afiliat veți primi comisioane de la toate comenzile plasate de acei clienți.

CE ESTE UN LINK AFILIAT?

Link-ul afiliat este adresa de internet a produsului pe care doriți să-l recomandați posibililor clienți. Link-ul are în compunere și un identificator personal al afiliatului, în acest fel putem să analizăm fiecare vânzare realizată și să acordăm corespunzător comisionul (recompensa) afiliatului care a generat respectiva vânzare!
Nu trebuie să vă faceți griji, în calitate de afiliat veți găsi pe fiecare pagină de produs link-ul de afiliat personalizat cu identificatorul dv! Tot ce aveți de făcut este să-l copiați și să-l distribuiți în recomandările dv!

CUM SE UTILIZEAZĂ LINK-URILE AFILIATE?

Postați link-urile afiliate oriunde vă bucurați de o audiență semnificativă: pe pagina dv. de Facebook, în grupuri de discuții Facebook, pe blogul dv., pe canalul dv. Youtube (dacă aveți), le puteți chiar expedia prietenilor prin email, messenger, whatsapp, sms și alte canale de comunicație.

Când postați pe Facebook însoțiți link-ul afiliat cu o imagine sugestivă și cât mai bine realizată din care să rezulte utilizarea produsului, descrieți modul de lucru cu produsul.

Explicați de ce vă place produsul, cum v-a ajutat în munca dv și de ce credeți că și alte persoane îl vor iubi la fel de mult ca și dumneavoastră!

CUM SE POT UTILIZA COMISIOANELE

Comisioanele recompensă se acumulează  în contul dv. de client de pe Tienda.ro. În momentul în care valoarea soldului de recompense  devine mai mare sau egală cu valoarea unei comenzi pe care doriți să o plasați, opțiunea de plată cu recompense va fi disponibilă la check-out!

Balanța neutilizată vă rămâne în sold și o puteți folosi la achitarea unor comenzi următoare! Pentru viitor avem în vedere să acordam afiliaților și posibilitatea de a-și retrage prin transfer balanța neutilizată în propriul cont bancar.

ALTE RESURSE:

Vedeți: Comisioane obținute