CLEANER ULTRASONIC
CLEANER ULTRASONIC
CLEANER ULTRASONIC
CLEANER ULTRASONIC
CLEANER ULTRASONIC
CLEANER ULTRASONIC

CLEANER ULTRASONIC

279,00 lei

Container pentru curățat și/sau dezinfectat instrumentele folosite pentru manichiură și pedichiură.

Capacitate cca 600ml cu vas din inox, frecvența ultrasonică de 40KHz, timer digital.

Închide
Rating:
(0)
 

 Curățarea cu ultrasunete se poate folosi o gamă largă de piese cu forme, dimensiuni și materiale, și poate să nu necesite o parte să fie dezasamblate înainte de curățare. Se poate folosi deasemenea pentru curățarea bijuteriilor de argint, aur și alte metale de  urmele de înnegrire și oxizi.

Curatarea cu ultrasunete foloseste bule de cavitație induse de undele (sunet) de presiune de înaltă frecvență pentru a agita lichidul. Agitarea produce forțe mari pentru contaminanți care aderă la substraturi cum ar fi metale, materiale plastice, sticlă, cauciuc, și ceramică. De asemenea, această acțiune pătrunde găuri înfundate, fisuri și adâncituri. Intenția este de a elimina temeinic toate urmele de contaminare puternic aderente sau încorporate pe suprafețe solide. poate fi utilizată apa sau solvenți, în funcție de tipul de contaminare și piesa de prelucrat. Contaminanții pot include: praf, murdărie, ulei, pigmenti, rugina, grasime, alge, fungi, bacterii, calcar, compuși de lustruire, agenți de flux, amprente, funingine și agenți de ceară de mucegai, sol biologice cum ar fi sânge, și așa mai departe.

Caracteristici: 35W, 220V, 50Hz

Dimensiunile sterilizatorului: 200x140x125mm

Dimensiunile vasului interior: 155x95x52mm

Se livrează cu 2 suporturi de plastic ce se pot introduce în vasul cleanerului.

Nou

ALTE PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE

Clientii au cumparat si:

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate