0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V 9-17)

LIVRARE GRATIS COMENZI > 250LEI

Acest site foloseste cookie pentru a imbunatati experienta de navigare.
Accept
close
Baze Rubber

Obțineți aderență și flexibilitate maxime! Bazele Rubber Flexy pot fi folosite și ca strat de protecție pe unghia naturală, cele Hard se pot folosi pentru a construi o mică extensie a unghiei naturale! 

OJE SEMI GELAXYO 2019

OJE SEMI GELAXYO 2019

New

29,90 lei
Gelaxyo Rubber Base Hard este o bază densă,  transparentă,  cauciucată, pentru oja semipermanentă. Asigură o aderență maximă la unghia naturală, garantând rezistența pe unghii până la 6 săptămâni.
New

29,90 lei
Gelaxyo Rubber Base Hard2 este o bază densă,  nuanță bej închis,  cauciucată, pentru oja semipermanentă. Asigură o aderență maximă la unghia naturală, garantând rezistența pe unghii până la 6 săptămâni.

29,90 lei
Gelaxyo Rubber Base Flexy este o bază transparentă,  cauciucată, pentru oja semipermanentă, fluidă. Asigură o aderență maximă la unghia naturală, garantând rezistența pe unghii până la 6 săptămâni.

29,90 lei
Gelaxyo Rubber Base Flexy este o bază cu nunață bej roșcată,  cauciucată, pentru oja semipermanentă, fluidă. Asigură o aderență maximă la unghia naturală, garantând rezistența pe unghii până la 6 săptămâni.

29,90 lei
Gelaxyo Rubber Base Flexy este o bază cu nunață roz-bej,  cauciucată, pentru oja semipermanentă, fluidă. Asigură o aderență maximă la unghia naturală, garantând rezistența pe unghii până la 6 săptămâni.

29,90 lei
Gelaxyo Rubber Base Flexy este o bază cu nunață roz-nude,  cauciucată, pentru oja semipermanentă, fluidă. Asigură o aderență maximă la unghia naturală, garantând rezistența pe unghii până la 6 săptămâni.

29,90 lei -15% Reducere Tienda 25,42 lei
Gelaxyo Rubber Base Flexy este o bază cu nunață roz deschis,  cauciucată, pentru oja semipermanentă, fluidă. Asigură o aderență maximă la unghia naturală, garantând rezistența pe unghii până la 6 săptămâni.