Oje Semipermanente

Promotia se termina in

  • Zile
  • Ore
  • Min
  • Sec

*VALOAREA PRODUSELOR DUPĂ APLICAREA EVENTUALELOR REDUCERI

CADOUL SE OFERĂ ÎNTR-O NUANȚĂ ÎN FUNCȚIE DE STOCURILE DISPONIBILE LA COMENZILE PLASATE ÎNCEPÂND CU ORA 15:00.


Descoperiți oferta de oje semipermanente de o calitate superioară, atent selectate dupa criteriile clientelor Tienda. Cine nu-și dorește o manichiură perfectă, cu un aspect plăcut din toate punctele de vedere? O manichiură elegantă, dar deloc pretențioasă și care să se comporte bine în timp? O astfel de manichiură se poate obține simplu și rapid, acasă sau într-un salon profesional, folosind oje semipermanente.

Oje semipermanente - Avantaje

Gama de oje semipermanentedispune de nuanțe variate, în culori solide sau cu diferite detalii strălucitoare în componența lor, cu un aspect mat sau lucios. De asemenea, ele sunt foarte rezistente, dar cu toate acestea pot fi îndepărtate și acasă, fără a fi necesar un tratament special. Oja semipermanentă rezistă pe unghii chiar și până la trei sau patru săptămâni, menținându-și aspectul ireproșabil.

Oje semipermanente vs gel UV

Multe persoane se întreabă care este diferența dintre oje semipermanente și gelul UV atunci când aleg produsele necesare pentru manichiura lor. Dar regula care stă la baza unei astfel de alegeri este una foarte simplă.

Dacă este vorba de unghii naturale, sănătoase, cu o formă plăcută și atrăgătoare, iar tot ce se dorește este schimbarea culorii acestora, atunci ojele semipermanente sunt cea mai bună soluție. Pe de altă parte, dacă se urmărește reconstrucția unghiilor naturale din cauza formelor neregulate ale acestora sau anumite defecte care se doresc corectate, atunci gelurile UV sunt o alternativă mai bună.

Cum se aplică oja semipermanenta?

Ojele semipermanente se aplică ușor pe unghii, de preferat în două straturi subțiri pentru a se obține culori cât mai vibrante. De asemenea, pentru a li se mări rezistența, aceste oje semipermanente trebuie polimerizate cu ajutorul unei lămpi UV, o anumită perioadă de timp, în funcție de indicațiile oferite de producător pentru fiecare produs în parte.Întreg procesul de aplicare al acestui tip de oje nu durează mai mult de câteva minute, iar rezultatele finale sunt întotdeauna unele de excepție.

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate