STERILIZATOR
STERILIZATOR
STERILIZATOR
STERILIZATOR

STERILIZATOR QUARTZ

118,00 lei

Sterilizator cu biluţe de cuarţit, care reprezintă soluţia efectivă pentru saloanele de manichiură şi pentru instrumentarul personal. Sterilizatorul este un aparat indispensabil oricărui salon de manichiură, coafură, sau frizerie.

Sterilizatorul se livrează împreună cu 1 săculeţ de bile de quartz, suficient pentru aproximativ 1 an.

Închide
Rating:
(0)
 

Acesta este un aparat cu quartz pentru sterilizarea instrumentelor pentru manichiură sau pedichiură. Quarțitul (bilele de quatz) este un foarte bun conductor termic distribuind temperatura uniform pe întreaga suprafață a instrumentelor de sterilizat, menținând o temperatură de 250°C.

Pentru ca sterilizarea să aibă rezultate excelente, aparatul trebuie curățat.

Acest dispozitiv e dezvoltat pe tehnologia schimbului de căldură, având control automat al temperaturii și al materialului. Temperatura poate fi controlată până la 250°C de la butonul de jos. Aceste tipuri de tehnologie evită punctele slabe ale alcoolului care arde în sterilizator, ajungând astfel la un efect superior după cum urmează: comoditate, fă poluare, economisire de energie, folosire pe termen lung. Aparatul este adecvat folosirii atât pentru uz personal, cât și profesional.

  1. Instrucțiuni de folosire

După racordarea aparatului la curent electric (ledul roșu este aprins), vărsați bilele de quartz (quarțit) în cuvă, introduceți ustensilele de sterilizat, închideți capacul și puneți întrerupătorul (I/O) în poziția pornit (I). Aparatul va începe să se încălzească (se va aprinde ledul verde) până când va ajunge la temperatura de lucru (ledul verde se stinge), temperatură ce va fi menținută automat. Procesul de încălzire durează în jur de 12 minute. Când temperatura a ajuns la 250°C, pentru sterilizare sunt necesare aproximativ 30 de secunde.

ATENTIE!!! În timpul sterilizării, instrumentele ajung la o temperatură de 250°C! Nu atingeți instrumentele până nu vă asigurați că acestea au ajuns la o temperatură suportabilă pentru piele, astfel încât să le puteți manevra fără a vă arde.

  1. ÎNTREȚINERE:

Curățați aparatul cu o lavetă umedă, după ce v-ați asigurat că aparatul nu este băgat în priză. Nu introduceți lichide în cuvă! Păstrați aparatul în locuri ferite de umezeală.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune alimentare 220V 50Hz
  • Putere: 75W
  • Temperatură de lucru: 250*C
  • Vas de inox
  • Dimensiuni exterioare: 16x12x17,5cm
  • Dimensiuni vas: 4,5cm(diametru)x8cm(profunzime)
Nou

ALTE PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE

Clientii au cumparat si:

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate