0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V: 9-17)

În această perioadă timpul de procesare a comenzii este de 2-3 zile!

Categorii

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate

Accept
close
 Recompense 
  •  Fidelitate 
  •  Afiliere 
  •  Recompensele 
     mele 

GEL UV 3 în1 Tienda Euronägel CLEAR 50ml

89,00 lei 59,00 lei
Ofertă specială! -34%

24103

NOU! Acum disponibil și la 250ml!

Gel UV 3 în 1 Tienda Euronägel pentru toate cele trei faze, cu formulă nouă de vâscozitate mare, ideal pentru începători şi efect de autonivelare (efect de miere). Nu curge de pe șablon și nu creează senzație de arsură la polimerizare!

Un gel spornic și ușor de manevrat, care vă va aduce cliente mulțumite și profit afacerii dv!

Gel UV 3 în 1 Tienda Euronägel se folosește pentru toate cele trei faze de creaţie ale unghiilor artificiale: bază, construcţie şi finisare. Se aplică pe unghie, se modelează, se expune în lampă şi gata! Extensiile sunt la fel de rezistente ca şi cele clasice, din 3 geluri diferite, însă timpul de realizare se reduce dramatic!

Disponibil și la 15ml!

Cu excelente proprietăţi de autonivelare şi elasticitate. Ca şi în cazul gelurilor clasice, unghia naturală trebuie mai întâi pregătită prin pilire uşoară şi tratare cu primer. Gelul 3 în 1 se aplică precum un gel de construcţie, pe unghia pregătită. După expunere în lampă gelul se usucă cu luciu. La sfârşit se poate aplica top-coat pentru luciu suplimentar şi protecţie. Timp de polimerizare în lampa UV 2 minute, LED(365+405nm) 60 secunde

Produs importat din Germania.

Puteţi vedea etapele de utilizare aici:

  Tienda.ro:
Acest gel se polimerizează în urmatoarele tipuri lampi: UV, CCFL, CCFL+LED, LED dual 365+405nm. Lampile LED simple (modelele vechi, cu o singura lungime de unda) nu sunt propice pentru polimerizarea acestui gel!
  Marcela golban:
Se usuca in lampa led?
  Gabriela:
Tocmai am primit coletul.....abia astept sa folosesc gelul....va multumesc
  Gabriela:
Tocmai am primit comanda....abia astept sa folosesc gelul..va multumesc ....
  Tienda.ro:
Răspuns pentru Ana - Se pot folosi pentru pregătirea unghiei naturale atât primer cu acid cât și non acid. Deasemenea puteți folosi atât primerul Euronägel cât și cele Gelaxyo. Base One este un gel cu vâscozitate mult mai mare decât Euronagel, practic se adresează unui stil de lucru diferit, ar fi bine să încercați să vă decideți la construirea extensiilor doar cu unul dintre acestea!
  Tienda.ro:
Cu o pregătire corespunzătoare a unghiei naturale aerul nu poate pătrunde sub stratul de gel. Ca începătoare vă recomandăm să folosiți și un gel de bază pentru a preîntâmpina orice surpriză datorată unor deficiențe la pregătirea unghiei naturale!
  Iulia Lucia:
Am o intrebare ... de ce scrie ca este bun pt incepatoare si daca prinde aer???? . Multumesc
  Roxana:
Buna fetelor, eu folosesc acest gel 3 in 1 in completare am geluri colorate Gd Coco si alte firme....deci merge manuse cu orice alt gel colorat sau cover. sunt foarte multumita de el si clientele mele la fel. Imi rezista 4-5 saptamani pe unghii si stau la casa , am gradina , copii...etc. cumparatil cu incredere.
  Ana:
Buna ziua ! Va adresez cu interes urmatoarele intrebari :
La produsul " GEL UV 3 în1 Tienda Euronägel CLEAR " ce primer cu acid imi recomandati ? ( Ce spuneti de " PRIMER GELAXYO:KARAT CU ACID 10ML " ? )
Pentru a executa extensii din gel ce produs imi recomandati ? (compatibil cu produsele de mai sus si preferabil ar fi sa aiba o vascozitate mare ) . Produsul " GEL UV 3 în1 THICK CLEAR 50gr Silcare-Base One " ar fi compatibil ?
  Tienda.ro:
Din concluziile culese de la clienți reiese că acest gel este perfect compatibil cu o gamă largă de produse similare de la alte firme!
  cristina:
Buna ziua m-ar interesa gelul acesta dar nu stiu daca pot să-l folosesc ca restul produselor le am de la alta firma si nu stiu daca o sa reziste pe unghii în cazul acesta,multumesc
  Georgeta Nanu:
Buna ziua azi am ridicat coletul si abia astept sa incerc gelul, sabloanele si pensulele. Va multumesc
  Tienda.ro:
Ba da, avem, vă recomandăm gelurile 3 in 1 Silcare Basic și Silcare base One Thick, dipsonibile tot în categoria de geluri 3 în 1!
  cris:
Gel 3 in 1 vâscozitate înaltă nu aveti?
  rreee:
il recomand !!! este forte bun, nu curge, nu crapa, se modeleaza usor si rezista ! lafel si celalalte produse tienda, inclusiv gelurile colorate. pigment foarte bun
  Tienda.ro:
Da, se poate folosi în acest mod, este chiar recomandat!
  ana:
buna seara!se poate folosi acest gel ca baza si dupa aceea un cover?.multumesc
  Tienda.ro:
Da, poate fi folosit în egală măsură pentru construcția pe tips sau pe șablon!
  Madalina:
Buna seara,am si eu o intrebare..acest gel il pot folosii si pentru tipsuri si pentru constructie? Multumesc.
  Tienda.ro:
Această senzație este subiectivă - depinde de sensibilitatea fiecărei persoane în parte. Reacția de întărire (polimerizare) a gelului este cu degajare de căldură - dacă aveți senzație de arsură aplicați un strat mai subțire de gel și automat se va diminua și cantitatea de căldură degajată! Construiți un strat mai gros prin suprapunerea mai multor straturi mai subțiri, polimerizate pe rând!
  claudia:
este foarte bun gelu! asta seara m-a rugat o prietena sa-i fac si ei unghiutele cu gel,dar a vrut sa i le fac cu toate produsele ei care bine inteles ca NU erau produse si geluri TIENDA si vreau sa va marturisesc ca a fost extraordinar de greu deloarece calitatea gelurilor era proasta nu vreau sa zic f proasta:) deci nimic nu se compara cu TIENDA ,se intind f bine si rezista chiar si 4 saptamani:) va recomand sa le cumparati cu cea mai mare incredere!!!!multumim TIENDA!!
  Raluca-Madalina Bujor:
Am si eu o intrebare...Cand aplic gelul pe unghie, al doilea strat, acesta arde foarte tare unghia... Gresesc undeva in aplicarea lui, sau asa trebuie sa arda( e cam dureroasa senzatia) ?
  Tienda.ro:
Da, este normal! Îndepărtați stratul lipicios prin ștergere cu soluție Nail Cleaner!
  elena:
respectand pasi care trebuie.imi ramane mereu lipicios ,e normal?m.i s.a uscat doar folosind ceva asemanator cu topcoat ca ultim strat,practic s.a uscat ala.e normal?...gelul de dinainte nu ramanea asa!
  Tienda.ro:
Gelul 3 in 1 este doar transparent dintr-un motiv simplu: se folosește în toate cele 3 faze de realizare a unghiilor tehnice: bază, construcție, finish. Dacă e folosit ca bază atunci nu poate fi colorat deoarece nu se aplica gel colorat direct pe unghia naturală din motive de pătare a acesteia. Pe de alta parte dacă e folosit ca finish cum ar fi să sigilați un model cu un gel altfel decât transparent?...
  crina cata:
gelul 3 in 1 este si alta culoare in afara de transparent cum vad in imagine????
  Tienda.ro:
Gelul 3 în 1 se usucă cu luciu. Se mai aplică finish doar dacă doriți extra luciu!
  Andreea:
Se mai aplica gel de finish peste el la final?
  Tienda.ro:
Da, se poate folosi! Creați stratul de mijloc (cel de construcție propriu-zisă), polimerizați, piliți la forma finală, executați modelul cu gel colorat, POLIMERIZAȚI (!),apoi aplicați un strat final mai subțire, pentru sigilare!
  Andreea Selegean:
Sunt incepatoare si as avea o intrebare. Acest gel 3 in 1 poate fi folosit in acelasi timp si cu gel colorat la mijloc?
  Tienda.ro:
Vascozitate medie!
  dddaniela:
Ce fel de vascozitate are acest gel??
  Tienda:
Acest gel poate fi îndepărtat de pe unghie doar prin pilire! Dar există în oferta noastră și Gel 3 în 1 de tip soak-off care poate fi îndepărtat cu soak-off remover.
  loredana:
acest gel se poate da jos cu soak off remover ? daca nu, atunci cand il dam jos? prin pilire ?
  georgya:
gelul acesta este foarte bun ,eu cel putin sunt multumita de el
  Teodora Ungureanu:
Gelul este foarte bun... Il recomand!!!
  Tienda.ro:
Gelurile Tienda, inclusiv acesta, sunt autonivelante!
  Corina Velea:
Gelurile dv necesita pilire sau sunt autonivelante?
  Tienda.ro:
Toate informatiile si detaliile se gasesc pe acesta pagina! Va rugam sa ne contactati daca aveti neclaritati! Multumim,
  alexandra005:
Ceva detalii despre gel??...
  cata:
e superrrrrrrrr!!!!!!!! e flexibil pe unghie, usor de intins, nu crapa la diferente de temperatura. e f bun
  Beatriz (Tienda.ro):
Se aplică în cel puţin 2 straturi (după caz se mai aplică şi un al treilea strat de sigilare, după cum explicăm mai jos). Primul strat se aplică obligatoriu subţire pentru a asigura aderenţa la unghia naturală. Se expune la lampă UV 2-3 minute, apoi se aplică al doilea strat de gel, mai gros, efectuându-se modelarea şi-sau reconstrucţia. Acest al doilea strat se expune deasemenea 2-3 minute la lampă UV. Dacă nu dorim apilcarea unui model operaţiile se încheie aici. Dacă se doreşte aplicarea unui model, atunci se execută modelul iar deasupra se mai aplică un al treilea strat subţire de gel 3 în 1, pentru sigilare, care se expune şi acesta la lampă UV!
  mary:
Dar cum se foloseste gelul 3-in-1..il dai iar de 3 ori sau numai o data?

Alte produse similare

Alți clienți au comandat și:

Produse noi