DRY OIL FOR NAILS 15ml - Euronagel
DRY OIL FOR NAILS 15ml - Euronagel

DRY OIL FOR NAILS 15ml - Euronagel

55,90 lei
Cu TVA

Ulei "uscat" pentru îngrijirea mâinilor și a unghiilor. Caracterizat de o absorbițe rapidă și integrală în piele, nu lasă strat uleios. Netezește și catifelează epiderma mâinilor, regenerează placa unghială slabă și, astfel, ajută la creșterea unghiilor lungi, sănătoase și strălucitoare!

Închide
Rating:
(0)
 

Vitamina E și un complex de 4 uleiuri (sâmburi de struguri, sâmburi de piersici, soia și argan) nu numai că protejează pielea împotriva uscăciunii excesive, dar și restabilește nivelul adecvat de umiditate și catifelare a pielii. 

Un adaos de aur de 24 de karate în uleiul de unghii uscat conferă strălucire mâinilor și ajută atât la păstrarea aspectului tineresc și la menținerea unghiilor în stare bună. Elementul pătrunde adânc în structura unghiei, întărind și regenerând placa din interior. Uleiul de unghii se absoarbe rapid si nu lasa un strat uleios.

Caracteristici:

  • pe baza de uleiuri naturale din plante
  • protejează, hidratează și netezește pielea
  • regenerează placa unghiei, ajutând la creșterea unghiilor lungi și sănătoase
  • adaosul de aur de 24 de karate adaugă strălucire mâinilor, stimulează producția de colagen și întârzie procesele de îmbătrânire
  • se absoarbe rapid si nu lasa un strat uleios

Mod de utilizare:

  • Masați Dry Nail Oil în pliurile curate și uscate ale unghiilor și pe placa unghiei.

Cantitate 15ml

Produs fabricat în UE

EURONÄGEL
Nou

ALTE PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE

Clientii au cumparat si:

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate