0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V: 9-17)

În această perioadă timpul de procesare a comenzii este de 7-10 zile!

Categorii

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate

Accept
close

PRIMER GELAXYO CU ACID 10ML

33,00 lei 26,40 lei
Ofertă specială! -20%

Primer Gelaxyo cu acid, utilizat pentru îndepărtarea umidităţii și grăsimii de pe suprafața unghiei naturale, pentru a se obţine o aderenţă perfectă. Utilizarea Primerului este esenţială pentru a împiedica desprinderea stratului de gel sau de acril de pe unghie.

Cantitate: 10ml!

Primer-ul Gelaxyo conține acid metacrilic.

Acidul metacrilic are o structură chimică ce reacționeză mai bine cu keratina din unghii și o face mai receptivă la interacțiunea cu gelul sau cu acrylul.  

Se aplică doar pe unghia naturală, nu se atinge cuticula, se usucă la aer în 20-30 secunde.

Atentie!

Este iritant pentru piele și ochi! Folosiți echipament de protecție, ochelari, mănuși!

Produs fabricat în Germania.

  Gabriela Bellaire:
Draga Katy, daca tot ai scris 3 mesaje de "ajutor", puteai sa scri inca unul scurt de multumire, Scuze de comentariu.....
  Tienda.ro:
Draga Katy, probabil nu ai adresat intrebarea unde trebuie! Aceasta rubrica este destinata comentariilor si este moderata la anumite intervale de timp. Daca doresti informatii in mod rapid te rugam sa ne adresezi intrebarile prin email sau telefonic si vei primi cu siguranta un raspuns prompt!

In ceea ce priveste aplicarea primerului inainte de acryl, aceasta nu este necesara fiind suficienta umectarea unghiei naturale cu lichid acrilic. Daca totusi doresti si aplicarea unui primer atunci trebuie obligatoriu primer cu acid methacrilic (acrylic primer sau primer acid), in niciun caz un primer non acid. Primerul nostru de mai sus este potrivit, fiind un primer acid!
  katy:
Trimiteti un raspuns p mail ca nu stiti sa raspundeti la intrebare cel putin,ca de cateva zile tot astept un raspuns.Nu de alta dar ma intereseaza sa cumpar produse dar daca d-voastra nici la o banala intrebare nu va dati interesul sa raspundeti...e clar c clientela aveti....
  Katy:
Ce primer se foloseste inainte de aplicarea cu acryl?multumesc
  Katy:
Ce primer ma sfatuiti sa folosesc inainte de aplicarea cu acryl?
multumesc
  Tienda.ro:
Primerul se folosește înainte de aplicarea primului strat de gel, pe unghia pregătită prin pilire și degresare. Rolul primerului este de a extrage umiditatea remanentă din unghia naturală și de a degresa. Astfel gelul de bază va adera foarte bine la unghia naturală și nu se va exfolia (în timp).
ATENȚIE, după ce ați aplicat Primer nu mai atingeți unghia și nici măcar nu ștergeți cu soluție Cleaner sau cu alte substanțe deoarece acestea anulează efectul Primerului ! Singurul permis este gelul de bază care se aplică în strat subțire, apăsând pensula, imediat după uscarea primerului!
  iuky:
Cand se foloseste Primer-ul?

Alți clienți au comandat și:

Produse noi