0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V: 9-17)

LIVRARE GRATIS COMENZI > 300LEI

Categorii

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate

Accept
close
 Recompense 
  •  Fidelitate 
  •  Afiliere 
  •  Recompensele 
     mele 

PUDRĂ ACRILICĂ EURONÄGEL TRANSPARENTĂ 30g

34,00 lei

84726

Pudră acrilică de înaltă calitate cu aditivi optici şi protecţie împotiva îngălbenirii. Structura sa permite formarea unor unghii cu aspect natural, flexibile şi cu rezistenţă la rupere. Marca Euronagel este marcă originală Tienda. Atentie la produsele contrafăcute sub această marca, de pe alte siteuri!

  Tienda.ro:
Pudrele acrilice în general nu conțin primer, cel mult aditivi de adeziune. Puteți însă aplica (deși nu este obligatoriu la lucrul cu acryl) primer acid înainte de construcție. Vă recomandăm primerul Moyra Excelence http://www.tienda.ro/lichide-de-pregatire/994-primer-moyra-excellence.html
  olteanu alexandra:
Pudrele acrilice euronagel contin cumva si primer ?
Este necesara aplicarea acestuia (A PRIMERULUI) sau nu, avand in vedere ca , constructia se va face pe unghia naturala?
Exista si un dehidratant pt unghii in vedera aplicarii acrilului ?
  Tienda.ro:
Trebuie sa precizam faptul ca la data acestui comentariu este vara si o caldura torida, de peste 30 de grade. Pentru prelucrarea cu succes a acrilului trebuie sa fim atenti la doua aspecte foarte importante: temperatura ambianta din salon nu trebuie sa depaseasca 20 grade Celsius, si mai ales nu trebuie sa existe in zona de lucru curenti de aer. Lucrul in aer liber (pe terasa, balcon, in curte, etc) este complet nerecomandat. Deasemenea pensula trebuie sa retina o cantitate suficeinta de lichid acrilic (monomer). Din ceea ce ne semnalati, si anume ca acrilul se usuca foarte repede, reiese faptul ca este destul de probabil ca in incaprea dv. sa fie prea cald!
  Marina:
Am cumparat de la d-voastra pudre acrilice si lichid monomer.
Am incercat sa le folosesc dar se usuca f repede, nu pot lua o bula de acryl suficienta pt a o putea aplica pe pct-ul de stres, pot lua doar bule f mici si daca a apucat sa se usuce se vad imbinarile...poate aveti niste indrumari/sfaturi la ele...ori nu stiu eu sa o folosesc, ori nu e buna... Totusi mi-ar fi ciuda sa nu fie produsele de calitate, sper doar ca nu stiu eu sa o folosesc.
  Tienda.ro:
Da, se poate folosi!
  iulia:
se poate folosi ca strat de finish?

Alte produse similare

Alți clienți au comandat și:

Produse noi