0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V: 9-17)

În această perioadă timpul de procesare a comenzii este de 7-10 zile!

Categorii

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate

Accept
close

PUDRĂ ACRILICĂ CAMOUFLAGE LIGHT BEIGE 10g

34,00 lei

82731

Pudră acrilică de machiaj bej deschis.

Pudră acrilică de înaltă calitate care datorită culorii sale ajută la prelungirea perfectă a patului unghial, mascând foarte bine toate imperfecţiunile, conferind unghiei un aspect natural.

Pudră acrilică de înaltă calitate cu aditivi optici şi protecţie împotiva îngălbenirii. Structura sa permite formarea unor unghii mai subţiri, cu aspect natural şi cu rezistenţă la rupere. La acest produs Tienda asigură garanţie totală, ceea ce înseamnă vă primiţi banii înapoi în cazul în care nu obţineţi 100% satisfacţie!

  Tienda.ro:
Vă recomandăm să achizționați unul din kit-urile noastre cu acryl (le găsiți la categoria "kituri de unghii")
  radu oana:
sunt incepatoare . imi puteti spune ce trebuie sa cumpar ?
  Tienda.ro:
Timpul de uscare este influențat în cea mai mare măsură de lichidul acrylic folosit și nu de pudră! Dacă veți folosi lichidul acrylic de la Tienda veți observa că timpul de modelare este destul de confortabil. În orice caz la acryl, spre deosebire de gel, viteza de lucru și îndemânarea cerute sunt mult mai stricte, în schimb timpul de realizare a extensiilor este considerabil mai scurt, ceea ce vă permite să aveți o productivitate mai mare! Așadar aveți nevoie de experiență pe care o căpătați executând cateva zeci de manichiuri cu acryl!
  cris:
se usuca repede?pentru ca, pina formez eu unghi, mi s aintimplat la pudra acryl sa se intareasca fff repede si sa nu reusesc sa modelez...ce trebuie sa fac?
  Tienda.ro:
In acest domeniu sunt multe produse al caror aspect poate fi apreciat doar in mod subiectiv! Aspectul natural reprezinta o anumita nuanta pentru dv. si o cu totul alta pentru altă persoană! De ce? Deorece nuanța pudrei de camuflaj se alege în funcție de nuanța tenului. Din acest motiv avem 3 variante de pudre de camuflaj. Dacă acestea nu vă sunt suficiente, puteți modifica ușor nuanțele prin amestecarea cu pudră albă sau roz!
  andreea:
are putere de acoperire mare? pot fi sigura ca nu se vor observa diferente la prelungirea patului unghiei dar in acelasi timp si de un aspect natural? pentru ca nu as vrea sa fie prea inchisa si sa aiba un aspect neplacut..
  Tienda.ro:
Se aplică ca orice altă pudră acrilică, prin formarea unei biluțe cu ajutorul lichidului acrilic, care se așază cu pensula pe unghie!
  Iulia:
cum se aplica aceasta pudra?

Alte produse similare

Alți clienți au comandat și:

Produse noi