0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V: 9-17)

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI > 350RON

Categorii

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate

Accept
close
 Recompense 
  •  Fidelitate 
  •  Afiliere 
  •  Recompensele 
     mele 
New

34,90 lei
Produs cosmetic pentru îngrijirea intensivă a cuticulelor, a tegumentelor adiacente unghiei și a degetelor, cu o compoziție bogată și consistență catifelată!
New

39,90 lei
Cremă de mâini catifelată care conține mătase hidrolizată și glicerină, ce ajuta la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii și creează o peliculă protectoare. Cu efect emolient. 
New

64,90 lei
Ser multifuncțional pentru mâini care oferă catifelare, netezime și un aspect sănătos pielii mâinilor datorită conținutului bogat în ulei din samburi de struguri, ulei de argan, ulei de masline verdzi si ulei de soia.
New

47,90 lei
Silky Scrub este o pastă destiantă exfolierii delicate a pielii mâinilor. Datorită conținutului de ingrediente naturale precum cristalele fine de zahăr, untul de Shea și uleiul de măsline verzi, îndepărtează eficient celulele moarte ale pielii și asigură...

11,90 lei
Ulei pentru îngrijirea cuticulelor cu aroma de lamâie. Hrăneşte unghiile fragile şi deshidratate, previne crăparea cuticulelor. Conținut: 15ml.

11,90 lei
Ulei pentru îngrijirea cuticulelor cu almond/ migdale. Hrăneşte unghiile fragile şi deshidratate, previne crăparea cuticulelor. Conținut: 15ml.