0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V 9-17)

LIVRARE GRATIS COMENZI > 250LEI

Categorii

Suporturi
În această categorie veți găsi diferite suporturi pentru încheietură (indispensabile în manichiură), suporturi pentru pensule și alte feluri de suporturi, toate la cele mai bune prețuri pe tienda.ro.

44,90 lei
Expozitor negru cu burte pentru aranjarea facilă și la vedere a celor 50 de recipiente transparente. Suportul este recomandat atât pentru saloane, cât și pentru acasă.

79,00 lei
Suportul din plexiglass este ideal pentru expunerea de sticluțe cu lac de unghii, recipiente de geluri color sau alte accesorii. Suportul este recomandat atât pentru saloane, cât și pentru acasă. Datorită celor șase răftulețe  este foarte practic și permite...

13,90 lei
Suport pentru încheietura mâinii cu suprafeţe îmbrăcate în frotir. Asigură comoditatea lucrului şi confort pentru mână.

18,00 lei -17% Reducere Tienda 14,99 lei
Suport pentru încheietura mâinii cu suprafeţe foarte moi din material lavabil, cu model ziare. Asigură comoditatea lucrului şi confort pentru mână. Are o bază dintr-un placaj dur care asigură rezistența în timp a formei suportului.

24,90 lei
Suport pensule din plastic în formă de coroniță pentru pensule, foarte ușor de folosit și foarte util atunci când lucrăm cu mai multe pensule și dorim ca masa de lucru sa fie ordonată și elegantă. Se livrează suportul fără pensulă.
New

24,90 lei
Suport pensule din plastic în formă de coroniță pentru pensule, foarte ușor de folosit și foarte util atunci când lucrăm cu mai multe pensule și dorim ca masa de lucru sa fie ordonată și elegantă.

6,50 lei
Suport orizontal din plastic pentru pensule foarte ușor de folosit și foarte util atunci când lucrăm cu mai multe pensule și dorim ca masa de lucru sa fie ordonată. Se livrează suportul fără pensulă.

29,90 lei
Suport rotund pentru pensule confecționat din plexiglas super transparent, la fel ca sticla, avaând baza cu inserție argintie. Design-ul este superfuncțional și elegant în același timp, dând mesei dvs. de lucru un aspect plăcut ordonat. Dimensiuni: diametru...

6,00 lei
Articol din cauciuc moale utilizat pentru sprijinul sticluței de ojă. Asigură o poziţie stabilă a sticluței, eliminându-se astfel pericolul vărsării conținutului în timpul efectuării manichiurii.