0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V 9-17)

LIVRARE GRATIS COMENZI > 250LEI

Categorii

Acest site foloseste cookie pentru a imbunatati experienta de navigare.
Accept
close
Suporturi
În această categorie veți găsi diferite suporturi pentru încheietură (indispensabile în manichiură), suporturi pentru pensule și alte feluri de suporturi, toate la cele mai bune prețuri pe tienda.ro.

Promo French Over

Promo FRENCH OVER

79,00 lei
Suportul din plexiglass este ideal pentru expunerea de sticluțe cu lac de unghii, recipiente de geluri color sau alte accesorii. Suportul este recomandat atât pentru saloane, cât și pentru acasă. Datorită celor șase răftulețe  este foarte practic și permite...

13,90 lei
Suport pentru încheietura mâinii cu suprafeţe îmbrăcate în frotir. Asigură comoditatea lucrului şi confort pentru mână.

180,00 lei
Suport înălțat pentru încheietura mâinii, elegant, din PAL melaminat alb cu pernuță din piele ecologică.  Asigură comoditatea lucrului şi confort pentru mână. Înălțime totală: cca 17cm; în spațiul de sub suport se poate instala lampa UV cu dimensiuni...

18,00 lei
Suport pentru încheietura mâinii cu suprafeţe foarte moi din imitaţie de piele, model cu buline. Asigură comoditatea lucrului şi confort pentru mână.

18,00 lei -17% Reducere Tienda 14,99 lei
Suport pentru încheietura mâinii cu suprafeţe foarte moi din material lavabil, cu model ziare. Asigură comoditatea lucrului şi confort pentru mână. Are o bază dintr-un placaj dur care asigură rezistența în timp a formei suportului.

18,00 lei
Suport pentru încheietura mâinii cu suprafeţe foarte moi din imitaţie de piele. Asigură comoditatea lucrului şi confort pentru mână.

6,50 lei
Suport orizontal din plastic pentru pensule foarte ușor de folosit și foarte util atunci când lucrăm cu mai multe pensule și dorim ca masa de lucru sa fie ordonată. Se livrează suportul fără pensulă.
New

9,50 lei
Suport orizontal din plastic pentru pensule foarte ușor de folosit și foarte util atunci când lucrăm cu mai multe pensule și dorim ca masa de lucru sa fie ordonată. Se livrează suportul fără pensulă.

47,50 lei
Articol utilizat pentru fixarea tipsului în momentul în care se doreşte realizarea picturilor sau altor decorațiunii pe acesta. Suportul conține elementele necesare pentru 5 tipsuri și un cristal roz pentru susținere.