Gene false individuale 10mm
Gene false individuale 10mm

Gene false individuale 10mm

8,00 lei
Cu TVA

Genele false individuale mănunchi sunt foarte uşoare, curbate şi rezistente la apă. Se montează în spaţiul dintre gene, oferind un aspect mai frumos ochiului in mod natural.

O cutie conţine 60 de mănunchiuri cu o lungime de 10mm.

Utilizând un adeziv special şi cu o intreţinere adecvată vor persista intre 1 și 3 săptămâni.

Închide
Rating:
(0)
 

Aplicarea genelor individuale

-Se demachiază şi degreseză ochii cu o soluţie tonică.

-Se aplică una, două picături de adeziv pe o folie sau pe o suprafaţă curată.

-Cu o pensetă se desprinde un mănunchi de gene de pe suport şi se inmoaie capătul inferior in adeziv, se montează geana falsă intre genele naturale venind pe deasupra, făcând legătura între geana falsă şi geana naturală cu adezivul, cât mai aproape de pleoapă fără a o atinge, rotiţi geana falsă uşor spre stânga sau dreapta sau o împingeţi uşor în jos sau în sus, până se aliniază perfect cu genele naturale.

-Se aplică genele in paralel la ambii ochi, în felul acesta veţi păstra simetria şi veţi obtine aceeaşi imagine la ambii ochi. De asemenea tot pentru a păstra simetria e de preferat să creaţi repere, adică aplicaţi o geana la colţul exterior, apoi una la mijlocul pleoapei şi una la colţul interior. Apoi umpleţi spaţiile dintre reperele create cu un numar egal de gene la ambii ochi.
Când sunteţi multumită de rezultat şi aţi aplicat şi ultima geană falsă, lasaţi adezivul să se usuce bine 5-10 minute.

TIENDA
Nou

ALTE PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE

Clientii au cumparat si:

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate