GEL UV BAZĂ GELAXYO :KARAT BONDER - STICLUȚA 15ML
GEL UV BAZĂ GELAXYO :KARAT BONDER - STICLUȚA 15ML

GEL GELAXYO BONDER - 15ML

64,90 lei
Cu TVA

Pentru realizarea unei construcții corecte și durabile de unghii tehnice, Bonderul este primul strat de gel care se aplică pe unghia naturală tratată cu primer, pentru a se asigura o aderenţă mai bună a gelului de construcţie pe unghie. Gelul Bonder Gelaxyo are vâscozitate mică și proprietăți excelente de aderență, chiar și pe unghiile cu probleme.

Închide
Rating:
(0)
 

Livrat la sticluță cu pensulă pentru o aplicare rapidă și facilă!

Cantitate: 15ml

Bonder-ul Gelaxyo conține ingrediente ce se activează la lumina UV pentru a se lega cu keratina din patul unghial și cu stratul de gel de construcție.

Bonder-ul Gelaxyo este gelul de bază care se aplică la construcția unghiilor cu gel sau acrylgel, peste acesta nu se aplică oja semipermanentă.

Are o structură moleculară care îi permite să funcționeze perfect ca un produs adeziv.

Se recomandă pentru orice tip de unghie, dar în special pentru cele care au fostde exempluputernic expuse la grăsimi sau afectate de schimbări hormonale sau de consumul de antibiotice și care manifestă, adesea, o aderență redusă.

Bonderul se întinde pe unghia naturală într-un strat foarte subțire.  Se expune în lampa: UV - 2min / LED - 90 secunde.

Produs importat din Germania.

Mărime sticluță
15ml
Recipient
15ml
TIENDA
13300
Nou

ALTE PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE

Clientii au cumparat si:

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate