Acryl de Constructie

*Valoarea comenzii trebuie să depășească 150 de lei după aplicarea oricărui tip de discount și înainte de adăugarea taxei de transport.

**Cadoul este o nuanță la sticluță de 7ml aleasă aleator


Pudrele de acryl din gama de produse pentru îngrijirea unghiilor de la Tienda sunt niște pudre de înaltă calitate, ideale pentru realizarea unor extensii subțiri, cu un aspect natural, dar foarte rezistente.

Unghiile false au reprezentat dintotdeauna o alternativă practică și economică pentru persoanele care își doresc să obțină o manichiură perfectă, mai ales atunci când este vorba despre modele complexe, dificil de realizat pe unghia naturală.

Cum se realizează o unghie falsă sau o extensie cu acryl?

Cel mai simplu proces de realizare a unei unghii false sau a unei extensii cu acryl începe de la dezinfectarea suprafeței de lucru și a mâinilor, cu o soluție specială cu proprietăți bactericide și fungicide. Apoi se curăță bine unghia naturală cu dizolvant fără acetonă. Se scurtează și se rotunjește apoi bordul liber și apoi se împinge cuticula cu ajutorul unui pusher.

Pentru ca acrylul să adere perfect la suprafața unghiei naturale, se îndepărtează luciul acesteia cu o pilă de granulație fină și apoi se degresează cu o soluție dehidratantă. În momentul montării șabloanelor trebuie avut grijă să nu rămână niciun spațiu liber pentru a se putea obține la final cele mai bune rezultate.

Acrylul propriu-zis se obține cu ajutorul unei pensule din păr natural, îmbibată în lichid acrilic monomer și apoi introdusă în pudra acrilică pentru a se forma bula de acryl din care se sculptează unghia.

Acrylul se usucă la aer, în aproximativ două minute și după îndepărtarea șabloanelor, forma unghiei obținute se poate definitiva prin pilire. Pentru un luciu de lungă durată și pentru protejarea unghiei nou construite, se aplică gel UV sau se pot realiza diverse modele, începând cu clasica manichiură french și continuând cu cele mai în vogă tipuri de design.

Cuticulele se îngrijesc apoi cu un ulei puternic hidratant, care se masează în piele cu mișcări circulare.

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate