• -40%
GEL UV 3 în1 Tienda Euronägel CLEAR  5 x 50ml
GEL UV 3 în1 Tienda Euronägel CLEAR  5 x 50ml

GEL UV 3 în1 Tienda Euronägel CLEAR 5 x 50ml

269,00 lei 445,00 lei -176,00 lei
Cu TVA

Pachet - ofertă dedicat celor care consumă acest gel în cantitate mare! Disponibil si pachetul de 3 bucăți.

Gel UV 3 în 1 Tienda Euronägel pentru toate cele trei faze, cu formulă nouă de vâscozitate mare, ideal pentru începători şi efect de autonivelare (efect de miere). Nu curge de pe șablon și nu creează senzație de arsură la polimerizare!

Închide
Rating:
(0)
 

Un gel spornic și ușor de manevrat, care vă va aduce cliente mulțumite și profit afacerii dv!

Gel UV 3 în 1 Tienda Euronägel se folosește pentru toate cele trei faze de creaţie ale unghiilor artificiale: bază, construcţie şi finisare. Se aplică pe unghie, se modelează, se expune în lampă şi gata! Extensiile sunt la fel de rezistente ca şi cele clasice, din 3 geluri diferite, însă timpul de realizare se reduce dramatic!

Disponibil și la 15ml!

Cu excelente proprietăţi de autonivelare şi elasticitate. Ca şi în cazul gelurilor clasice, unghia naturală trebuie mai întâi pregătită prin pilire uşoară şi tratare cu primer. Gelul 3 în 1 se aplică precum un gel de construcţie, pe unghia pregătită. După expunere în lampă gelul se usucă cu luciu. La sfârşit se poate aplica top-coat pentru luciu suplimentar şi protecţie. Timp de polimerizare în lampa UV 2 minute.

Produs importat din Germania.

Puteţi vedea etapele de utilizare aici:

24103.5
Nou

ALTE PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE

Video

Click on a thumbnail to load the video

Clientii au cumparat si:

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate