0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V: 9-17)

În această perioadă timpul de procesare a comenzii este de 7-10 zile!

Categorii

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate

Accept
close
 Recompense 
  •  Fidelitate 
  •  Afiliere 
  •  Recompensele 
     mele 

Bijuterie de unghii KARINA, model Sibyl, autoadezivă, flexibilă

12,90 lei

Bijuterie temporară pentru unghii care se poate aplica extrem de simplu și de rapid datorită bazei autoadezive!

Detașați modelul de pe blister și presați-l pe unghie! Decorați-vă manichiura instant de petrecere, de plimbare, sau chiar pentru a merge la școală sau serviciu! 

După îndepărtarea foliei de protecție de culoare roz, baza modelului rămâne perfect transparentă (clear).

Aplicarea acestor bijuterii nu necesită polimerizare, prin urmare facilitează realizarea unor manichiuri luxuriante într-un timp foarte scurt și fără efort, acasă, la birou sau chiar în drum spre un eveniment.

Calitatea de excepție a charmurilor face posibilă păstrarea acestora pe unghii chiar și după evenimentul pentru care au fost aplicate, fiind rezistente la șocuri și la activitățile cotidiene.

Modelul ”Sibyl” aparține Colecției Cozy care cuprinde modele elegante și confortabile,  care se pot aplica pe unghii de dimensiuni medii sau mai scurte.

Este un charm cu dimensiuni 5x15mm, care poate fi și tăiat în două părți mai mici. Este alcătuit dintr-un șirag de cristale fațetate multicolore și biluțe aurii de caviar.

Mod de aplicare:

1. Piliți ușor luciul unghiei. Degresați unghia cu Nail Cleaner, acetonă sau alcool sanitar.
2. Detașați modelul de pe blister, îndepărtați folia de protecție de culoare roz, având grijă să nu atingeți cu mâna adezivul.
3. Aplicați ferm modelul pe unghie și țineți presat cu mâna timp de 1 minut. Nu dezlipiți și re-poziționați, aceasta va afecta durata adezivului!
4. Degresați tamponând delicat marginea modelului până la îndepărtarea completă a oricărui reziduu lipicios.

Opțional: puteți sigila conturul modelului cu un gel UV transparent pentru prelungirea duratei pe unghii. Marginile autoadezive trebuie decupate în acest caz.

Karina Stick&Go - Made în EU.

Nu exista comentarii.

Alte produse similare

Alți clienți au comandat și:

Produse noi