0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V 9-17)

LIVRARE GRATIS COMENZI > 300LEI

Categorii

GRILĂ PERSONALIZATĂ 18CM AURIU/NEGRU PENTRU ASPIRATOR ÎNCORPORAT

294,00 lei

C01C-180PB

Grilă eficientă cu 120 de găuri rotunde, decorată cu o ramă care cuprinde numele dumneavoastră sau al salonului scris cu litere 3D. Conferă mesei de lucru un aspect elegant și profesional! Diametru 180mm, grosime cca 2,5mm

Această grila este realizată dintr-o combinație de materiale plastice speciale, cu particule strălucitoare încorporate, și va arăta fabulos pe masa dumneavoastră ! Culori: auriu-prosecco și negru graphite. Numele scris cu auriu pe fond negru va evidenția într-un  mod prețios brandul dumneavostră și va transmite ideea de exclusivitate! La grilele din această zonă de prețuri folosim doar materiale premium ca aspect și rezistență.

Grila se realizează la comandă, cu numele pe care ni-l solicitați. Putem scrie orice text doriți, cu fontul pe care îl doriți. De asemenea, dacă ne furnizați un logo îl putem plasa în centru prin decupare sau prin scriere în relief. Vă oferim posibilitatea să comunicați cu designerii noștri pentru a le transmite direct exact ceea ce doriți în legătură cu modelul grilei. Deoarece știm că detaliile contează pentru dumneavoastră, grila va intra în producție doar după ce vă dați acordul pe toate aspectele! La cerere vă putem expedia șabloane și mostre de material pentru a verifica încadrarea pe masa dv.

Materialul plastic este rezistent la acetonă, cleaner, lichid monomeric și alte substanțe folosite în manichiură - deci grila se poate curăța fără probleme cu alcool sau cu acetonă. În plus materialul plastic este și termorezistent, suportă până la 100 grade Celsius fără a suferi deformări.

Grila se poate fixa de blatul mesei cu tablete adezive sau cu șuruburi. Se livrează în pachet atât tabletele cât și șuruburile necesare.

Rama grilei este detașabilă prin răsucire și poate fi comandată separat în cazul în care doriți să schimbați modelul!

Cum aflu dacă se potrivește pe masa mea? Demontați grila veche și măsurați diametrul găurii din tăblia mesei. Acest model de grilă se potrivește dacă diametrul găurii este mai mare de 14,5 cm si mai mic de 16 cm. Vă place modelul dar ați avea nevoie de o altă mărime ? Vă rugăm să ne contactați!

În funcție de numărul de comenzi în lucru timpul de livrare se poate situa între 3 și 14 zile.

Vă rugăm să ne transmiteți numele cu care doritți să fie personalizată grila în mesajul care se poate completa la finalizarea comenzii!

În pachet veți găsi grila de plastic personalizată, câteva cristale fațetate care se pot monta prin lipire în locașurile speciale prevăzute pe grilă, 20 de tablete adezive speciale și 6 șuruburi autofiletante.

Tipuri de produse : Grile personalizate
Mărime : 18cm
Culoare : Auriu-prosecco / Negru
Model : Rotund cu ramă logo

Nu exista comentarii.

DESPRE COMENZI ȘI LIVRARE

 

 Telefon Vodafone 0728.843632 (0728-TIENDA)
 Telefon Orange 0751.843632 (0751-TIENDA)
 Telefon Telekom 0752.843632 (0752-TIENDA)

COMANDA TELEFONICĂ (L-V: 8:30-17:30)

Cum comand? Livrări în țară

Livrări internaționale Despre noi

 
COST TRANSPORT
14 lei Curier pt. comenzi sub 300 lei
12 lei Poșta pt. comenzi sub 300 lei
GRATIS la comenzi peste 300 lei
16
IUL

Comandă acum pentru expedierea coletului joi 16  Iulie

Prin Poștă livrea se face în 3-4 zile lucrătoare de la expediere.

Alte produse similare

Produse noi