0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V: 9-17)

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI > 350RON

Categorii

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate

Accept
close
 Recompense 
  •  Fidelitate 
  •  Afiliere 
  •  Recompensele 
     mele 

GEL GELAXYO FINISH UF1 15ML

56,00 lei

UF1/15

Gelul UV Ultra Finish 1 are un luciu intens ce rezistă 3-4 săptămâni, este un top gel flexibil, nu lasă strat de dispersie și poate fi utilizat atât pe gel, ojă semipermanentă, cât și pe acryl. Rezistent la zgârieturi. Fără acid și fără miros. Când este aplicat peste french, acesta nu se îngălbenește, finish-ul intensifică culoarea albă. Polimerizare UV sau LED.

Cantitate: 15ml

Principalele caracteristici

  • polimerizare fără strat de dispersie (nu necesită degresare)
  • luciu intens durabil
  • flexibil
  • nu îngălbenește albul

Pentru un efect maxim se aplică un strat subțire și uniform, se polimerizează 30 sec., apoi se aplică încă un strat care se polimerizează 2 minute.

După polimerizarea completă este recomandabil să se aștepte 30 sec. înainte de a se aplica ulei de cuticule sau alte soluții.

Gelaxyo :Karat Ultra Finish 1 se mai poate utiliza în nail-art pentru ”reptile effect”, pentru aplicarea catifelei sau a nisipului catifelat, în tehnici cu pigmenți etc., acesta asigurând o aderență optimă.

Timp de polimerizare: UV - 120 sec. și LED - 90 sec.

Mărime sticluță : 15ml
Recipient : 15ml
Utilizare : Pentru Gel UV și Ojă Semi
Aspect : Lucios
  Tienda:
Va multumim pentru apreciere, retetele produselor noastre sunt imbunatatite in mod constant, pe masura ce primim feedback-ul dv.
  M Olaru:
recomand! luciul se pastreza foarte bine. Am mai comandat acum 2 ani tot de la voi si parca nu era asa rezistent. mi se pare si sticla diferita!
  Tienda.ro:
Acest gel finish nu necesită degresare!
  camelia zărnoianu:
Bună ziua! Acest finish necesita degresare?

Alte produse similare

Alți clienți au comandat și:

Produse noi