0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V: 9-17)

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI > 350RON

Categorii

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate

Accept
close
 Recompense 
  •  Fidelitate 
  •  Afiliere 
  •  Recompensele 
     mele 

GELAXYO SCULPTOR ROSE - 50ml

168,00 lei

14373

Gel UV de construcție vâscos, milky pink, fără acid. Este ușor de modelat și de pilit, nu arde, nu curge, iar extensiile create sunt foarte rezistente. Cu tehnologie a densității Dynamic Viscosity®.

Permite o modelare creativă și exactă, gelul păstrând forma modelată  până la polimerizare. Recomandat pentru modele de concurs! Culoarea roz-lăptos foarte plăcută îl face o alegere potrivită pentru unghii naturale cu diferențe de nuanță. Este recomandat să folosiți și gel cover împreună cu acest gel, puteți folosi produsele din gamele Gelaxyo: Karat Natural sau Diamond.

Se pilește extrem de ușor

Fără acid.

Înainte de aplicare unghia naturală trebuie pregătită utilizând produsele obișnuite de pregătire. Este necesar să aplicați înainte un strat subțire de gel de bază UV clasic sau de Rubber Base.


Produs fabricat în Germania.

Polimerizare UV. Timp de polimerizare în lampa UV cu 4 tuburi (36W): 3 minute.

În ce constă noua tehnologie a vâscozității dinamice Dynamic Viscosity®: gelul are o vâscozitate medie-mare în stare de mișcare (în timpul mișcării pensulei în gel) fiind ușor de modelat, și capătă o vâscozitate mare când ajunge în stare de repaos (când pensula este scoasă din gel), astfel forma modelată "îngheață" până în momentul polimerizării. Din această cauză gelul nu curge de pe șablon atunci când se modelează mai multe unghii la rând, nici măcar în condiții de căldură excesivă, așa cum fac alte geluri.

Disponibil și la 15 ml!

Recipient : 50ml

Nu exista comentarii.

Alte produse similare

Alți clienți au comandat și:

Produse noi