GEL DESIGN


Căutați geluri UV colorate și pigmentate, care să vă ajute și la realizarea unui nail art de efect? Acestea, precum stamp gel sau paint gel, pot fi regăsite în categoria Design Gel. Fiecare femeie își dorește să fie aranjată, îngrijită având timp pentru ea și înfrumusețare. Și deși trăim într-un timp alert, când totul se desfășoară parcă prea repede, atunci când vine vorba de unghii, totul este posibil cu ajutorul tehnologiei avansate disponibile oricui în ziua de azi.

Pentru unghii frumoase și rezistente, cea mai simplă cale către succes este utilizarea unui gel UV de calitate. Design gelul este disponibil într-o gamă foarte variată de culori și forme, precum gel stampila sau gel de pictura, care se utilizează ușor și oferă rezultate profesionale.

De ce să folosești geluri UV colorate pentru realizarea manichiurii

Design gelul este un produs disponibil în borcănele mici cu geluri UV colorate, cu o textură omogenă, în culori vibrante, spectaculoase, sau în tuburi cu ștampilă. Produsul din borcănele se poate folosi cu orice tip de pensulă pentru manichiură sau pedichiură, în timp ce ștampilele se pot aplica direct pe unghii, lăsând în urma lor o amprentă frumos definită.

Specialiștilor le place să lucreze cu gelurile UV colorate și pentru că produsul din borcănele se poate amesteca ușor, obținându-se astfel nuanțe noi, cu o personalitate puternică.

În ceea ce privește procesul de aplicare, gelurile UV coloarate se folosesc la fel ca oricare alt lac de unghii, după pregătirea corespunzătoare a acestora. În funcție de tipul pensulei sau instrumentului de aplicat utilizat, cu acest tip de gel se pot crea modele complexe, astfel încât unghiile să se transforme în adevărate opere de artă.

Nu în ultimul rând, încă un avantaj al acestui produs este rezistența sa. Dacă optați pentru geluri UV colorate în realizarea manichiurii, nu vă temeți să alocați mai mult timp creării unui model mai complicat deoarece odată ce l-ați realizat, acesta se va păstra mult timp intact pe unghii.

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate