0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V: 9-17)

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI > 350RON

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate

Accept
close
Ornamente 3D
Decorațiuni pentru unghii în culori strălucitoare, pastelate sau mate, de diferite mărimi și forme: flori, steluțe, fundițe, cu ștrasuri sau fără, toate la prețuri foarte bune doar pe Tienda.ro!
 Recompense 
  •  Fidelitate 
  •  Afiliere 
  •  Recompensele 
     mele 

29,90 lei
Set format din 12 recipiente cu paiete albe cu reflexii multicolore. Paietele pot fi rotunde, în formă de inimioare, steluțe sau forme geometrice romb si triunghi. Pot fi aplicate pe stratul de dispersie al gelului și apoi sigilate cu un Top sau amestecate...

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model ursuleț. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică cu gel sau acrylgel transparent. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel. Dimensiune ornament aproximativ: 10 x 15 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștras, model scoică și stea de mare Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică cu gel sau acrylgel transparent. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel. Dimensiune ornament aproximativ: 10 x 10 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model fundiță. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acrylgel transparent. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel. Dimensiune ornament aproximativ: 15 x 10 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model fundiță. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acrylgel transparent. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel. Dimensiune ornament aproximativ: 10 x 5 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model față zâmbitoare. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acrylgel transparent. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel. Dimensiune ornament aproximativ: 10 x 10 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model fluturi. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acrylgel transparent. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel. Dimensiune ornamen aproximativt: 10 x 10 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model forme geometrice. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acrylgel transparentl. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel. Dimensiune ornament aproximativ: 7 x 7 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model cap de cerb. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acrylgel transparent. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel Dimensiune ornament aproximativ: 15 x 10 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model de coadă de sirenăi. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acrylgel transparent . La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel. Dimensiune ornament aproximativ: 10 x 10 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model rotund. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acrylgel. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel Dimensiune ornament aproximativ: 8 x 8 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model cap de cerb. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acrylgel transparent. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel. Dimensiune ornament aproximativ: 15 x 5 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model inel. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acrylgel transparent. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel. Dimensiune ornament aproximativ: 8 x 10 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model fluture. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acrylgel transparent. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel. Dimensiune ornament aproximativ : 10 x 10 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model inimă. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acrylgel transparent. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel. Dimensiune ornament aproximativ: 6 x 15 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model fluture. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acrylgel transparent. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel. Dimensiune ornament aproximativ: 6 x 7 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model floare. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acrylgel transparent. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel Dimensiune ornament aproximativ: 8 x 10 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model inimă. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acrylgel transparent. La final nu este necesară sigilarea cu Top Gel. Dimensiune ornament aproximativ: 8 x 8 mm.

14,90 lei
Set de ornamente 3D pentru unghii cu efect deosebit, având formă de semilună și steluțe, aduc un plus de personalitate modelelor dv.! Se aplică în gel sau acryl.  Dimensiuni ornamente 5mm

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - tematică romantică: inimioare,  ursuleți, pisicuțe, colivii. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - tematică dark-night: semilune,  pisicuțe,bufnițe,ursuleți. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - tematică summer: flori, fluturași și frunzulițe. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - tematică Haloween: cruciulițe, pisicuțe, păianjeni, ursuleți. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - tematică romantică: inimioare, fundițe, ursuleți. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - tematică frames: rame și chenare stilizate. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - tematică royală: steluțe, coronițe, cruciulițe, semilune. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - tematică romantică: cheițe, floricele, ursuleți, fundițe. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - tematică frames: rame și chenare stilizate. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - tematică frames: tematică de Crăciun: cadouri, braduți, fulgi de zăpadă!. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - tematică frames: noapte de vis, semiluna, stele și cristale argintii!. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - tematică : noapte de vis, decoratiuni în formă de semiluna, stele și cristale argintii!. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - tematică : noapte de vis, decoratiuni în formă de semiluna, stele și cristale argintii!. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - tematică : noapte de vis, decoratiuni în formă de semiluna și stele. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - decoratiuni în formă de semilună, stele, triunghi și cristale colorate. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - decoratiuni în formă de semilună și stele. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - decoratiuni în formă de semilună, stele și cristale colorate. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - decoratiuni în formă de semilună și stele. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

14,95 lei
Decorațiuni decupate cu laserul de înaltă precizie - decoratiuni în formă de fire metalizate aurii. Doar pentru clientele care apreciază detaliile super-fine!

4,90 lei
Ornamente 3D aurii fulg de nea pentru unghii cu efect deosebit, aduce un plus de strălucire modelelor de iarnă.! Se aplică în gel sau acryl.  Dimensiune 5mm.