0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V 9-17)

LIVRARE GRATIS COMENZI > 250LEI

Categorii

Acest site foloseste cookie pentru a imbunatati experienta de navigare.
Accept
close
Tratamente pentru unghii
Tienda International vă oferă categoria Tratamente pentru unghii unde veți găsi toate soluțiile necesare pentru orice problemă de unghii ați avea. Fie că aveți nevoie de tratament pentru întărirea unghiilor sau de hrănirea lor, fie că vă doriți cuticule perfecte care să nu se crape, fie că aveți nevoie de tratament pentru prevenirea apariţiei şi stoparea răspândirii micozelor, le găsiți pe toate pe Tienda. Parcurgeți lista următoare pentru a vedea oferta noastră.

Noile oje semipermanente de la Tienda

euronagel

19,90 lei
Soluție special concepută pentru a preveni sau trata infecția unghiei cu diverse ciuperci. Se aplică pe suprafața unghiei în strat subțire, înainte de aplicarea soluțiilor de pregătire. Se usucă la aer. Conținut: 15ml.

6,50 lei
Creion aplicator cu ulei pentru îngrijirea cuticulelor. Hrăneşte unghiile fragile şi deshidratate, previne crăparea cuticulelor. Se fricționează regulat pielea dehidratată din jurul unghiilor până devine netedă și catifelată. Conține ulei cu diverse arome....

9,90 lei
Ulei pentru îngrijirea cuticulelor. Hrăneşte unghiile fragile şi deshidratate, previne crăparea cuticulelor. Conținut: 15ml.

9,90 lei
Ulei pentru îngrijirea cuticulelor. Hrăneşte unghiile fragile şi deshidratate, previne crăparea cuticulelor. Conținut: 15ml.