0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V: 9-17)

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI > 350RON

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate

Accept
close
 Recompense 
  •  Fidelitate 
  •  Afiliere 
  •  Recompensele 
     mele 

0,50 lei
Beţişor din lemn exotic, pentru împingerea cuticulelor .

21,00 lei
Chiuretă metalică cu două capete de lucru. Instrumentul este din oțel chirurgical și se poate steriliza în sterilizatoare cu etuvă. Vârf de lucru de cca. 1mm.

21,00 lei
Chiuretă metalică cu două capete de lucru. Instrumentul este din oțel chirurgical și se poate steriliza în sterilizatoare cu etuvă. Vârf de lucru de cca. 2mm.

79,00 lei
Cleşte pentru cuticule, din oțel inoxidabil pentru uz profesional, cu mâner ergonomic și margini de tăiere ascuțite manual. Lungimea lamei 3 mm.

95,00 lei
Cleşte pentru pedichiură din oțel inoxidabil pentru uz profesional, mâner ergonomic, marginile de tăiere ascuțite manual. Lungimea lamei 14 mm. Producător STALEKS

29,90 lei
Cleşte tip forfecuță cu lama de tăiere de 4mm, perfect pentru scoaterea bătăturilor. Clește din inox chirurgical. Mărime: 80 x 4 mm. Cleştele se livrează ascuţit, gata pentru utilizare.

44,90 lei
Cleşte pentru pedichiură din inox. De calitate superioară, specifică pentru produsele vândute prin Tienda.ro! Mărime: 10,5 x 3,5 cm. Cleştele se livrează ascuţit. gata pentru utilizare.

11,00 lei
Cleşte special pentru decupajul precis a tipsurilor. Din metal cromat. Cu lamă specială care împiedică fisurarea tipsului în timpul tăierii.

18,90 lei
Cleşte special pentru decupajul precis al tipsurilor, prevăzut cu rezervor pentru colectarea tipsurilor tăiate. Mânere din plastic rezistent. Cu lamă specială care împiedică fisurarea tipsului în timpul tăierii.

4,95 lei
Creion cilindric din parafină specială pentru aplicarea ștrasurilor, cristalelor și a altor accesorii mărunte nail-art

19,90 lei
Cutter pentru realizarea french-ului perfect pentru unghiile realizate din pudră acrilică.

34,90 lei
Forfecuţă cu design deosebit pentru decuparea șabloanelor și a altor articole din hârtie! Din oțel inoxidabil cu finisare vintage.

34,90 lei
Forfecuţă cu design deosebit pentru decuparea șabloanelor și a altor articole din hârtie! Din oțel inoxidabil cu finisare aurie.

19,00 lei
Forfecuţă din oţel inoxidabil, pentru tăierea cuticulelor. Forfecuţa se livrează ascuţită.

65,00 lei
Forfecuţă profesională din oţel inoxidabil, pentru tăierea cuticulelor, oțel satinat și inele de silicon pentru un confort sporit. Inelele de silicon se pot îndepărta foarte ușor. Lungimea lamei 21mm. Lungimea totală 98mm.

89,00 lei
Forfecuţă din oţel inoxidabil, pentru tăierea cuticulelor. Lungimea lamei 18mm.

79,00 lei
Forfecuţă din oţel inoxidabil, pentru tăierea cuticulelor. Lungimea lamei 23mm. Lungime totala 100mm, mânere lungi.

19,00 lei
Forfecuţă din oţel inoxidabil, pentru tăierea precisă. Forfecuţa se livrează ascuţită.

19,90 lei
Instrument de îndepărtat pielea inestetică de pe călcâie şi de eliminat bătăturile. Simplu şi sigur cu rezultate profesionale la tine acasă. Setul conţine instrumentul şi 4 lame de rezervă.

8,90 lei
Chiuretă cuticule, din inox. Se poate folosi pentru împingerea şi îndepărtarea cuticulelor atât în manichiura obişnuită, cât şi în cea cu unghii false.

39,00 lei
Pusher pentru cuticule cu margini rotunjite. Se poate folosi pentru împingerea cuticulelor atât în manichiura obişnuită, cât şi la pregătirea unghiilor înainte de aplicarea gelului sau a acrilului.

45,00 lei
Pusher pentru cuticule (pusher+lamă, margini rotunjite). Se poate folosi pentru împingerea şi îndepărtarea cuticulelor atât în manichiura obişnuită, cât şi la pregătirea unghiilor înainte de aplicarea gelului sau a acrilului.

5,00 lei
Chiuretă pentru cuticule, cu două capete de lucru. Achiziţionaţi acest instrument şi munca greoaie de decupare a cuticulelor se va transfoma într-un gest rapid şi precis!

45,00 lei
Pusher pentru cuticule (pusher+lama, margini rotunjite).Se poate folosi pentru împingerea şi îndepărtarea cuticulelor atât în manichiura obişnuită, cât şi la pregătirea unghieie înainte de aplicarea gelului sau acrilului.

39,00 lei
Instrument de inox pentru pedichiura, prevazut la un capăt cu o chiuretă iar la celălalt cu un capat rotunjit pentru curățarea unghiilor încarnate și a cuticulei. Producator STALEKS

8,00 lei
Instrument pentru perforarea unghiilor false. Dispozitivul este prevăzut cu un căpăcel deşurubabil, pentru protejarea burghiului. Diametrul perforaţiilor realizate este de cca. 1mm.

4,50 lei
Instrument pentru trasarea liniilor și a punctelor, în tehnica decorării unghiilor naturale sau artificiale (nail-art). Cu mâner ușor din lemn de bambus pentru mânuire precisă.

14,90 lei
Magnet puternic Neodymium pentru decorarea ojelor și gelurilor magnetice Cat-Eye. Se  poate utiliza la ambele capete. Cu mâner din plastic negru.

9,90 lei
Instrument cu magnet special, pentru decorarea lacurilor magnetice. După aplicarea gelului se apropie magnetul cu suprafața activă deasupra unghiei, la cca 1-2mm, fără a o atinge, și se ține în poziție fixă pentru 10 de secunde. Simplu și magic!

7,90 lei
Instrument cu magnet special, pentru decorarea lacurilor magnetice. După aplicarea gelului se apropie magnetul cu suprafața activă deasupra unghiei, la cca 1-2mm, fără a o atinge, și se ține în poziție fixă pentru 10 de secunde. Simplu și magic!

19,90 lei -20% Reducere Tienda 15,90 lei
Menghină pentru realizarea curbei C. Cu ajutorul ei se formează curba C astfel: după aplicarea primului strat de gel de construcţie sau după realizarea formei unghiei cu pudră acrilică, se strânge extensia din părțile laterale, înainte ca materialul să se...

19,00 lei
Pensetă pentru diverse operaţii, care nu trebuie să lipsească din nici o trusă. Din oțel chirurgical de înaltă calitate, vârful perfect ascuțit nu se tocește și nu se deformează, astfel puteți manipula întotdeauna cu precizie cele mai mici decoruri nail-art!

19,00 lei
Pensetă pentru diverse operaţii, care nu trebuie să lipsească din nici o trusă. Din oțel chirurgical de înaltă calitate, vârful perfect ascuțit nu se tocește și nu se deformează, astfel puteți manipula întotdeauna cu precizie cele mai mici decoruri nail-art!

25,00 lei
Classic 15/3 este o pensetă cu prindere laterală, din oțel inoxidabil, rezistentă la tratament termic. Producator STALEKS

14,99 lei -33% Reducere Tienda 9,99 lei
Pensetă pentru realizarea curbei C. Cu ajutorul ei se formează curba C astfel: după aplicarea primului strat de gel de construcţie sau după realizarea formei unghiei cu pudră acrilică, se strânge extensia din părțile laterale, înainte ca materialul să se...

2,50 lei
Set 10 lame pentru instrument de îndepărtat pielea inestetică de pe călcâie şi de eliminat bătăturile. Simplu şi sigur cu rezultate profesionale la tine acasă.

19,90 lei
Spatulă aurie model elegant inimioară cu ștrasuri pentru omogenizarea gelurilor. Spatula cu un aspect foarte elegant și feminin. Lungime: 12cm.

19,90 lei
Spatulă aurie model elegant steluță și floare cu ștrasuri, pentru omogenizarea gelurilor. Spatulă cu un aspect foarte elegant și feminin. Lungime: 12cm.

19,90 lei
Spatulă aurie model elegant steluță și fluturaș cu ștrasuri, pentru omogenizarea gelurilor. Spatulă cu un aspect foarte elegant și feminin. Lungime: 12cm.

19,90 lei
Spatulă aurie model elegant steluță și inimioară cu ștrasuri, pentru omogenizarea gelurilor. Spatulă cu un aspect foarte elegant și feminin. Lungime: 12cm.

19,90 lei
Spatulă aurie model elegant steluță și ștrasuri, pentru omogenizarea gelurilor. Spatulă cu un aspect foarte elegant și feminin. Lungime: 12cm.

19,00 lei
Paletar din inox ce poate fi utilizat pentru amestecarea gelurilor sau vopselelor acrilice.

19,90 lei
Magnet puternic Neodymium pentru decorarea ojelor și gelurilor magnetice Cat-Eye. Permite  realizarea comodă a modelelor pe suprafețe mai mari și de la o distanță mai mare Cu mâner din latex orange.

249,00 lei
Trusa de instrumente contine instrumentele de baza pentru orice plecare in concediu, frumos aranjate intru-un portofel cu fermoar din piele sintetica cu fermoar. Producător STALEKS