0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

0752843632 WHATSAPP (L-V: 9-17)

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI > 350RON

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate

Accept
close
USTENSILE MANICHIURA

Tienda International vă oferă ustensile pentru manichiură profesională și nu numai. Tot ce aveți nevoie pentru realizarea manichiurii perfecte puteți găsi în lista noastră: forfecuțe, pensete, instrumente cuticule, spatule, chiurete profesionale, pile, instrumente de curățat călcâiele, clești pentru tipsuri. Toate acestea la cele mai bune prețuri doar pe Tienda.ro

 Recompense 
  •  Fidelitate 
  •  Afiliere 
  •  Recompensele 
     mele 

GELAXYO RUBBER BASE GLAMYO

GELAXYO RUBBER BASE GLAMYO

0,50 lei
Beţişor din lemn exotic, pentru împingerea cuticulelor .

21,00 lei
Chiuretă metalică cu două capete de lucru. Instrumentul este din oțel chirurgical și se poate steriliza în sterilizatoare cu etuvă. Vârf de lucru de cca. 1mm.

21,00 lei
Chiuretă metalică cu două capete de lucru. Instrumentul este din oțel chirurgical și se poate steriliza în sterilizatoare cu etuvă. Vârf de lucru de cca. 3mm.

79,00 lei
Cleşte pentru cuticule din oțel inoxidabil pentru uz profesional, mâner ergonomic, marginile de tăiere ascuțite manual. Lungimea lamei 3 mm. Producător STALEKS

79,00 lei
Cleşte pentru cuticule, din oțel inoxidabil pentru uz profesional, cu mâner ergonomic și margini de tăiere ascuțite manual. Lungimea lamei 3 mm.

95,00 lei
Cleşte pentru pedichiură din oțel inoxidabil pentru uz profesional, mâner ergonomic, marginile de tăiere ascuțite manual. Lungimea lamei 14 mm. Producător STALEKS

44,90 lei
Cleşte pentru pedichiură din inox. De calitate superioară, specifică pentru produsele vândute prin Tienda.ro! Mărime: 10,5 x 3,5 cm. Cleştele se livrează ascuţit. gata pentru utilizare.

11,00 lei
Cleşte special pentru decupajul precis a tipsurilor. Din metal cromat. Cu lamă specială care împiedică fisurarea tipsului în timpul tăierii.

5,90 lei
Cleștișor pentru susținerea tipsului pe deget. Asigură pozționare fără riscul alunecării tipsului la polimerizarea în lampă. Lungime 35mm Lățime 18mm

4,95 lei
Creion cilindric din parafină specială pentru aplicarea ștrasurilor, cristalelor și a altor accesorii mărunte nail-art

23,90 lei
Cutter pentru realizarea french-ului perfect pentru unghiile realizate din pudră acrilică.

34,90 lei
Forfecuţă cu design deosebit pentru decuparea șabloanelor și a altor articole din hârtie! Din oțel inoxidabil cu finisare vintage.

34,90 lei
Forfecuţă cu design deosebit pentru decuparea șabloanelor și a altor articole din hârtie! Din oțel inoxidabil cu finisare aurie.

65,00 lei
Forfecuţă profesională din oţel inoxidabil, pentru tăierea cuticulelor, oțel satinat și inele de silicon pentru un confort sporit. Inelele de silicon se pot îndepărta foarte ușor. Lungimea lamei 21mm. Lungimea totală 98mm.

89,00 lei
Forfecuţă din oţel inoxidabil, pentru tăierea cuticulelor. Lungimea lamei 18mm.

129,00 lei
Forfecuţă profesională din oţel inoxidabil, pentru tăierea cuticulei. Lungimea lamei 20mm. Model magnolie. Lamă curbata. Producator STALEKS

139,00 lei
Forfecuţă profesională din oţel inoxidabil, pentru tăierea cuticulelor, Model Zebră Producator STALEKS

65,00 lei
Forfecuţă din oţel inoxidabil, pentru tăierea cuticulelor. Producator STALEKS

19,00 lei
Forfecuţă din oţel inoxidabil, pentru tăierea precisă. Forfecuţa se livrează ascuţită.

19,90 lei
Instrument de îndepărtat pielea inestetică de pe călcâie şi de eliminat bătăturile. Simplu şi sigur cu rezultate profesionale la tine acasă. Setul conţine instrumentul şi 4 lame de rezervă.

8,90 lei
Chiuretă cuticule, din inox. Se poate folosi pentru împingerea şi îndepărtarea cuticulelor atât în manichiura obişnuită, cât şi în cea cu unghii false.

39,00 lei
Pusher pentru cuticule cu margini rotunjite. Se poate folosi pentru împingerea cuticulelor atât în manichiura obişnuită, cât şi la pregătirea unghiilor înainte de aplicarea gelului sau a acrilului.

45,00 lei
Pusher pentru cuticule (pusher+lamă, margini rotunjite). Se poate folosi pentru împingerea şi îndepărtarea cuticulelor atât în manichiura obişnuită, cât şi la pregătirea unghiilor înainte de aplicarea gelului sau a acrilului.

5,00 lei
Chiuretă pentru cuticule, cu două capete de lucru. Achiziţionaţi acest instrument şi munca greoaie de decupare a cuticulelor se va transfoma într-un gest rapid şi precis!

31,00 lei
Pusher PBC-30/2 pentru cuticule (prevazut cu un impingător rotunjit si un cuțit dreptunghiular).Se poate folosi pentru împingerea şi îndepărtarea cuticulelor atât în manichiura obişnuită, cât şi la pregătirea unghieie înainte de aplicarea gelului sau...

19,00 lei
Classic 30/2Pusher pentru cuticule, plat (pusher+lama, margini rotunjite).Se poate folosi pentru împingerea şi îndepărtarea cuticulelor atât în manichiura obişnuită, cât şi la pregătirea unghieie înainte de aplicarea gelului sau acrilului. Producator STALEKS

40,00 lei
Pusher pentru cuticule (pusher+lama, margini rotunjite).Se poate folosi pentru împingerea şi îndepărtarea cuticulelor atât în manichiura obişnuită, cât şi la pregătirea unghieie înainte de aplicarea gelului sau acrilului.

24,90 lei
Instrument de inox pentru pedichiura, prevazut la un capăt cu o chiuretă iar la celălalt cu un capat rotunjit pentru curățarea unghiilor încarnate și a cuticulei.

36,00 lei
Instrument de inox pentru pedichiura, prevazut la un capăt cu o chiuretă iar la celălalt cu un capat rotunjit pentru curățarea unghiilor încarnate și a cuticulei. Producator STALEKS

4,50 lei
Instrument pentru trasarea liniilor și a punctelor, în tehnica decorării unghiilor naturale sau artificiale (nail-art). Cu mâner ușor din lemn de bambus pentru mânuire precisă.

9,90 lei
Instrument cu magnet special, pentru decorarea lacurilor magnetice. După aplicarea gelului se apropie magnetul cu suprafața activă deasupra unghiei, la cca 1-2mm, fără a o atinge, și se ține în poziție fixă pentru 10 de secunde. Simplu și magic!

7,90 lei
Instrument cu magnet special, pentru decorarea lacurilor magnetice. După aplicarea gelului se apropie magnetul cu suprafața activă deasupra unghiei, la cca 1-2mm, fără a o atinge, și se ține în poziție fixă pentru 10 de secunde. Simplu și magic!

19,90 lei -20% Reducere Tienda 15,90 lei
Menghină pentru realizarea curbei C. Cu ajutorul ei se formează curba C astfel: după aplicarea primului strat de gel de construcţie sau după realizarea formei unghiei cu pudră acrilică, se strânge extensia din părțile laterale, înainte ca materialul să se...

19,00 lei
Pensetă pentru diverse operaţii, care nu trebuie să lipsească din nici o trusă. Din oțel chirurgical de înaltă calitate, vârful perfect ascuțit nu se tocește și nu se deformează, astfel puteți manipula întotdeauna cu precizie cele mai mici decoruri nail-art!

25,00 lei
Classic 15/3 este o pensetă cu prindere laterală, din oțel inoxidabil, rezistentă la tratament termic. Producator STALEKS

14,99 lei -33% Reducere Tienda 9,99 lei
Pensetă pentru realizarea curbei C. Cu ajutorul ei se formează curba C astfel: după aplicarea primului strat de gel de construcţie sau după realizarea formei unghiei cu pudră acrilică, se strânge extensia din părțile laterale, înainte ca materialul să se...

2,50 lei
Set 10 lame pentru instrument de îndepărtat pielea inestetică de pe călcâie şi de eliminat bătăturile. Simplu şi sigur cu rezultate profesionale la tine acasă.

5,00 lei
Set de 20 folii de aluminiu cu paduri  folosit pentru îndepărtarea ojei semipermanente.  Dimensiune folie: 9x6.5 cm Dimensiune padului: 2x3 cm

9,00 lei
Spatulă din oțel inoxidabil, sterilizabilă în etuvă, pentru utilizare în diverse activități de manichiură/pedichiură.

19,90 lei
Spatulă aurie model elegant inimioară cu ștrasuri pentru omogenizarea gelurilor. Spatula cu un aspect foarte elegant și feminin. Lungime: 12cm.

19,90 lei
Spatulă aurie model elegant steluță și floare cu ștrasuri, pentru omogenizarea gelurilor. Spatulă cu un aspect foarte elegant și feminin. Lungime: 12cm.

19,90 lei
Spatulă aurie model elegant steluță și fluturaș cu ștrasuri, pentru omogenizarea gelurilor. Spatulă cu un aspect foarte elegant și feminin. Lungime: 12cm.

19,90 lei
Spatulă aurie model elegant steluță și inimioară cu ștrasuri, pentru omogenizarea gelurilor. Spatulă cu un aspect foarte elegant și feminin. Lungime: 12cm.

19,90 lei
Spatulă aurie model elegant steluță și ștrasuri, pentru omogenizarea gelurilor. Spatulă cu un aspect foarte elegant și feminin. Lungime: 12cm.

19,00 lei
Paletar din inox ce poate fi utilizat pentru amestecarea gelurilor sau vopselelor acrilice.

249,00 lei
Trusa de instrumente contine instrumentele de baza pentru orice plecare in concediu, frumos aranjate intru-un portofel cu fermoar din piele sintetica cu fermoar. Producător STALEKS