0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 250LEI

Categorii

Accesorii freze
Folosite în saloane sau acasă, frezele și pilele electrice de la Tienda vă vor ajuta cu siguranță să măriți viteza de lucru și să obțineți forme perfecte! Parcurgând categoria Accesorii freze, veți găsi produsul care vi se potrivește. Freze de diferite forme și mărimi, din carbid sau cu praf de diamant. Frezele se pot folosi atât pentru îndepărtarea cuticulei, cât şi pentru prelucrarea, modelarea, finisarea sau îndepărtarea unghiilor false.

Livrări internaționale

Livrări internaționale

58,00 lei
Freză ceramică de formă cilindrică de duritate medie (M), care se poate folosi pentru modelarea, finisarea sau îndepărtarea unghiilor false din gel sau acril.

79,00 lei
Freză ceramică de formă cilindrică de granulație, duritate medie (M), care se poate folosi pentru modelarea și îndepărtarea unghiilor false din gel sau acril.

48,00 lei
Freză ceramică de formă cilindrică de granulație, duritate medie (M), care se poate folosi pentru modelarea și îndepărtarea unghiilor false din gel sau acril.

2,00 lei
Freză de formă cilindrică cu praf de diamant, care se poate folosi pentru modelarea, finisarea sau îndepărtarea unghiilor false.

26,00 lei
Freză de formă cilindrică scurtă din carbid, care se poate folosi atât pentru îndepărtarea cuticulei, cât şi pentru modelarea, finisarea sau îndepărtarea unghiilor false.

2,00 lei
Freză de formă conică cu praf de diamant, care se poate folosi pentru modelarea, finisarea sau îndepărtarea unghiilor false.

26,00 lei
Freză medie de formă conică din carbid, care se poate folosi atât pentru îndepărtarea cuticulei, cât şi pentru modelarea, finisarea sau îndepărtarea unghiilor false.

2,00 lei
Freză de formă conică cu praf de diamant, care se poate folosi pentru modelarea, finisarea sau îndepărtarea unghiilor false.

48,00 lei
Freză din otel inoxidabil, de granulație fină, se utilizează la îndepărtarea și finisarea straturilor de gel sau acril.

26,00 lei
Freză de formă sferică din carbid, care se poate folosi pentru modelarea, finisarea sau îndepărtarea unghiilor false.

5,00 lei
Inele abrazive din şmirghel pentru freze electrice. Granulaţie mare (240).

48,00 lei -30% Reduceri Toride! 33,60 lei
Pedală de schimb universală, compatibilă cu frezele electrice din seriile JD, DR, US, etc.

17,90 lei
Plăcuță din plexiglas transparent, foarte elegantă, culoare argintie, prevăzută cu 12 orificii pentru susținerea a 12 vârfuri de freze. Este ideală pentru organizarea mesei de lucru și pentru accesul rapid la orice cap de freză de care aveți nevoie în...

17,90 lei
Plăcuță din plexiglas transparent, foarte elegantă, culoare aurie, prevăzută cu 12 orificii pentru susținerea a 12 vârfuri de freze. Este ideală pentru organizarea mesei de lucru și pentru accesul rapid la orice cap de freză de care aveți nevoie în timpul...

26,90 lei
Set de freze din ceramică cu pudră de diamant, pentru pila electrică (polizor), setul contine 12 bucati de diferite forme pentru pedichiura completă. Se foloseste pentru pilirea unghiilor naturale, a unghiilor artificiale și pentru indepartarea...

26,90 lei
Set de freze din pâslă pentru pila electrică (polizor), setul contine 13 bucati de diferite forme pentru luciul perfect. Se foloseste pentru pilirea unghiilor naturale și a unghiilor artificiale. Frezele se potrivesc la majoritatea pilelor electrice. 

19,99 lei
Freze cu praf de diamant pentru pila electrică. Setul se foloseşte pentru prelucrarea unghiilor naturale sau artificiale. Setul conţine 5 freze, un suport pentru inele abrazive şi 6 inele.

19,00 lei
Set format din 5 vârfuri de lucru pentru pila electrică, pentru operaţii de finețe. Conține vârf conic diamantat, vârf conic din piatra fina și 3 vârfuri cu pâslă pentru șlefuire finală.

3,00 lei
Suport metalic pentru inelele abrazive de șmirghel folosite la frezele electrice pentru pilirea unghiilor.  Acest dispozitiv se poate monta la orice pilă sau minifreză electrică din stocul nostru! Lungime totală: 40,7mm Diametru ax prindere: 2.2mm.

9,90 lei
Suport de silicon pentru susținerea în siguranță a frezei pe masa de lucru.