POLYSTART ELECTRO - cu Polygel și Aparatură

Promotia se termina in

  • Zile
  • Ore
  • Min
  • Sec

Kiturile de unghii POLYSTART ELECTRO permit o abordare cvasi-completă și determinată a domeniului manichiurii tehnice, de la bun-început!

Pe lângă lămpile LED moderne, prevăzute cu senzori și display-uri digitale, aceste kituri conțin și freze electrice cu turații reglabile și bituri (capete de lucru) incluse. Și pentru că frezarea electrică presupune viteză de lucru, am inclus la unele kituri și câte un Aspirator profesional, prevăzut cu motor puternic și filtru HEPA cu durată îndelungată de utilizare!

Toate produsele din acest kit sunt produse atent verificate de noi pentru a corespunde standardelor Tienda, permițându-vă să realizați primele unghii tehnice și să învățați din mici greșeli fără grija cheltuirii excesive!

Gelurile UV incluse în diferite culori vă permit să vă familiarizați cu tehnicile de lucru de bază și chiar să încercați modele mai avansate precum unghiile French!

Kitul include și renumitele produse de la Gelaxyo, Baza Rubber Flexy1 și Top Coat-ul Ultra Finish 1. Baza Rubber creează o aderență perfectă a gelului la unghia naturală astfel încât să aveți siguranța ca manichiura dv. rezistă timp îndelungat fără a ”prinde aer”, exfolia sau ciobi. Top Coatul Ultra Finish1 garantează realizarea unui luciu intens și durabil, care  nu se zgârie ușor!

În pachet veți găsi și un instrument combinat, cu pensulă cu vârf rotunjit și spatulă metalică, ideal pentru manipularea, dozarea și modelarea poly builder gelurilor din acest kit!

Kitul mai conține de asemenea pile de unghii de înaltă calitate care nu se tocesc cu ușurință, un recipient cu soluție Nail Cleaner prevăzut cu pulverizator ce permite dozarea economică, șervețele speciale care nu lasă scame, șabloane gradate autoadezive, bețișoare colorate din lemn exotic pentru cuticule și un deget de practică pe care îl puteți atașa pe masa de lucru și pe care puteți exersa primele dv. lucrări.

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate