STARTER ELECTRO - cu Gel UV și Aparatură

Promotia se termina in

  • Zile
  • Ore
  • Min
  • Sec

Kiturile de unghii STARTER ELECTRO conțin mai multă aparatură specifică saloanelor de manichiură, care vă permit să vă familiarizați de la bun început cu utilizarea lor, cu scopul de a vă ușura tranziția cât mai rapidă către activitatea profesională!

Pe lângă lămpile LED moderne, prevăzute cu senzori și display-uri digitale, aceste kituri conțin și freze electrice cu turații reglabile și bituri (capete de lucru) incluse. Și pentru că frezarea electrică presupune viteză de lucru, am inclus la unele kituri și câte un Aspirator profesional, prevăzut cu motor puternic și filtru HEPA cu durată îndelungată de utilizare!

Toate produsele din acest kit sunt produse atent verificate de noi pentru a corespunde standardelor Tienda, permițându-vă să realizați primele unghii tehnice și să învățați din mici greșeli fără grija cheltuirii excesive!

Gelurile UV incluse în diferite culori vă permit să vă familiarizați cu tehnicile de bază și chiar să încercați modele mai avansate precum unghiile French!

Kitul include și renumitele produse de la GelaxyoBaza Rubber Flexy1 și Top Coat-ul Ultra Finish 1. Baza Rubber creează o aderență perfectă a gelului la unghia naturală astfel încât să aveți siguranța ca manichiura dv. rezistă timp îndelungat fără a ”prinde aer”, exfolia sau ciobi. Top Coatul Ultra Finish1 garantează realizarea unui luciu intens și durabil, care  nu se zgârie ușor!

În pachet veți găsi și un set generos de pensule alcătuit din 7 pensule și instrumente de manichiură necesare oricărui tehnician de  unghii!

Kitul mai conține de asemenea pile de unghii de înaltă calitate care nu se tocesc cu ușurință, un recipient cu soluție Nail Cleaner prevăzut cu pulverizator ce permite dozarea economică, șervețele speciale care nu lasă scame, șabloane gradate autoadezive, bețișoare colorate din lemn exotic pentru cuticule și un deget de practică pe care îl puteți atașa pe masa de lucru și pe care puteți exersa primele dv. lucrări.

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate