RUBBER ELECTRO - cu Baze Rubber și Aparatură

Promotia se termina in

  • Zile
  • Ore
  • Min
  • Sec

Dacă vă întrebați care este calea cea mai rapidă pentru a realiza manichiuri durabile, cu aspect profesional, atunci cu siguranță kiturile din seria RUBBER START ELECTRO sunt răspunsul pentru dumneavoastră!

Aceste kituri conțin mai multă aparatură specifică saloanelor de manichiură și vă permit să vă familiarizați de la bun început cu utilizarea lor, cu scopul de a vă facilita tranziția cât mai rapidă către activitatea profesională!

Bazele Rubber sunt produse cu posibilități multiple, le puteți folosi atât pentru protecția unghiilor naturale, cât și pentru contrucția extensiilor de unghii cu apex. De asemenea, fiind colorate îndeplinesc și rol decorativ nemaifiind necesar să folosți oje colorate! Bazele rubber asigură o aderență deosebită la unghiile naturale, fiind în același timp foarte flexibile (”rubber” = ”solid elastic”), nu se desprind și nu se rup nici măcar când unghiile sunt îndoite sau lovite! Astfel manichiurile cu baze rubber sunt foarte rezistente și durabile. Mai mult, timpul de lucru se scurtează efectiv deoarece bazele rubber se aplică într-un singur pas și vă scutesc să folosiți multe produse cu tehnici complicate precum gelurile bonder, gelurile autonivelante, gelurile de construcție, gelurile colorate, etc.   

Kitul include și renumitele produse de la GelaxyoPrimerul Non-Acid și Top Coat-ul Ultra Finish 1. Primerul asigură aderența perfectă a bazelor cu unghiile naturale, iar Top Coatul garantează realizarea unui luciu intens și durabil, care  nu se zgârie ușor!

Kitul mai conține de asemenea un pămătuf pufospile de unghii de înaltă calitate care nu se tocesc cu ușurință, un recipient cu soluție Nail Cleaner prevăzut cu pulverizator ce permite dozarea economică, șervețele speciale care nu lasă scame, șabloane gradate autoadezive, bețișoare colorate din lemn exotic pentru cuticule și un deget de practică pe care îl puteți atașa pe masa de lucru și pe care puteți exersa primele dv. lucrări.

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate