Gel Color Gelaxyo Neon 661
Gel Color Gelaxyo Neon 661
Gel Color Gelaxyo Neon 661
Gel Color Gelaxyo Neon 661

Gel Color Gelaxyo Neon 661

19,90 lei

Gel Color Gelaxyo Neon, nuanță de roșu neon. Cu o putere mare de acoperire, cremos, autonivelant, se aplică în strat subțire. Se polimerizează cu un strat minim de dipersie.

Închide
Rating:
(0)
 

Culoare cu pigmentare intensă pentru utilizare profesională. Un singur strat este suficient pentru o acoperire perfectă.

Cu o putere de acoperire uimitoare, gelurile din gama Color Gelaxyo Neon ajută la crearea facilă a modelelor din 1-2 straturi foarte subțiri. Scurtați timpul de lucru și realizați unghii mai subțiri, cu aspect mai natural și elegant!

Gama Color Gelaxyo Neon este compatibilă cu toate gelurile din gama Gelaxyo, dar și cu alte mărci de geluri. Pentru rezultate remarcabile vă recomandăm să folosiți împreună cu gelurile UV din gama Gelaxyo.

Timpul de polimerizare la lampă UV/CCFL de 36w este de 2 minute.

Cantitate: 5ml

Pigmentare: intensă

Vâscozitate: medie-mare

Pigmentarea reprezintă intensitatea culorii gelului, iar vâscozitatea reprezintă gradul de fluiditate a gelului.

Cu vâscozitatea sa medie-mare acest gel se pretează pentru realizarea manichiurii french, dar și pentru acoperirea integrală a unghiilor. Potrivit pentru toate tipurile de unghii: din gel, acryl sau cu tipsuri.

Gelurile din această gamă se pot amesteca pentru a se obține culori noi, uimitoare!

Aceste geluri foarte pigmentate se aplică în straturi subţiri, astfel încât razele UV să poată penetra bine fiecare strat. Un strat mai gros se realizează prin suprapunerea și polimerizarea separată a mai multor straturi subțiri.

Gelul trebuie amestecat bine înainte de folosire cu o spatulă pentru omogenizarea gelurilor sau cu un bețișor de portocal, dar fără a se forma bule.

Gel UV importat din Germania.

GELAXYO
GCN-1
Nou

ALTE PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE

Clientii au cumparat si:

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate