Kit-uri de unghii


Cu Tienda au început generații de tehnicieni de succes - avem peste 12 ani de experiență în comercializarea de produse de manichiură!

Pentru o manichiură ca la carte aveți nevoie de produse profesionale și aparatură de salon. Toate acestea pot fi destul de costisitoare, mai ales dacă vă propuneți să achiziționați totul deodată, în scop comercial sau pentru uz personal. Dar noi ne dorim ca oricine visează la un business în acest domeniu sau pur și simplu vrea să se specializeze și să-și hrănească pasiunea, să-și poată îndeplini obiectivele și astfel vă propunem o gamă variată de kituri de unghii la cele mai convenabile prețuri.

Ce conține un kit de unghii profesional?

Kiturile din gama noastră se împart în mai multe categorii, în funcție de produsele sau echipamentele pe care le conțin. Prețul unui kit unghii profesional este accesibil și conținutul acestuia poate consta în mai multe tipuri de geluri UV, pile, o lampă, pensule și alte echipamente utile.

Ca în orice altă artă, talentul și inspirația joacă un rol extrem de important, dar cele mai bune rezultate se pot obține doar atunci când folosești cele mai bune echipamente. Astfel, pentru amatori oferim kituri pentru acasă sau kituri gel de start, iar pentru profesioniști kituri cu polygel sau kituri gel UV avansați.

Kiturile de unghii pot fi si un cadou ideal pentru  cei care vor să încurajeze persoana de lângă să își urmeze pasiunile sau să-și descopere pasiuni noi. Daca sunteți în căutarea unui cadou inedit, kiturile pentru manichiură reprezintă o alegere potrivită.

Bineînțeles că puteți realiza o manichiură cu un aspect plăcut și cu ojă tradițională sau folosind unelte improvizate pentru realizarea modelelor mai complicate, dar rezultatele nu vor fi de durată, iar rezistența va lăsa de dorit. Și atunci, de ce să nu faceți în așa fel încât efortul depus să nu fie în zadar și să vă bucurați cât mai mult timp de frumoasa manichiură obținută, mai ales dacă puteți face rost de tot ceea ce aveți nevoie pentru început achiziționând un kit manichiură profesional de la Tienda.ro?

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate