• -20%
KIT GELAXYO 2
KIT GELAXYO 2

KIT GELAXYO 2

266,24 lei 332,80 lei -20%
Cu TVA

Fă cunoștință cu produsele Gelaxyo  într-un pachet util și avantajos ca preț!

Puteți alege tipul gelurilor incluse în pachet, după cum descriem mai jos.

Închide
Rating:
(0)
 

Gelul de construcție Gelaxyo datorită proprietăților sale speciale reprezintă gelul cel mai ușor de modelat iar după polimerizare, foarte ușor de pilit.

Gelul cover Gelaxyo cu pigmentare intensă și vâscozitate mare vă permite deasemena să modelați unghii cu ușurință, deoarece nu curge și se polimerizează foarte bine în strat gros!

Gelul French Over Gelaxyo este un gel extraordinar de alb, pentru french-ul de suprafață (pictat). Nu veți mai pierde timpul corectând forma, cu un singur strat subțire realizați un french uniform, care se polimerizează excelent și rămâne alb!

Gelul finish Gelaxyo este gelul ce prezintă o duritate ridicată, care îi conferă o rezistenţă buna la zgâriat şi un luciu exceptional de durată.

La achiziționarea acestui kit de produse beneficiați de o reducere de 60.60 lei față de valoarea totală a produselor cumpărate separat!

Iată mai jos lista produselor pe care le veți primi la comandarea acestui kit:

Cum puteți face aceste alegeri? Completați denumirile gelurilor dorite în mesajul care se poate scrie la finalizarea comenzii!

Gel de construcţie
15ml
Gel French
5ml
Top Gel Quick Finish
DA
KGLX2
Nou

ALTE PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE

Clientii au cumparat si:

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate