Sampon tratament CUTINOL REBIRTH pentru reconstructie, 1000 ml
Sampon tratament CUTINOL REBIRTH pentru reconstructie, 1000 ml

Sampon tratament CUTINOL REBIRTH pentru reconstructie, 1000 ml

119,00 lei
Cu TVA

Fiind primul pas in reconstructia si recuperarea parului, acest sampon curata delicat si pregateste scalpul si parul pentru etapele urmatoare. Cheratina, principalul constituent ce intra in structura parului, ofera parului deteriorat si fragil o noua vigoare, efectuand o recuperare in structura parului.

Închide
Rating:
(0)
 

Descriere: Fiind primul pas in reconstructia si recuperarea parului, acest sampon curata delicat si pregateste scalpul si parul pentru etapele urmatoare. Cheratina, principalul constituent ce intra in structura parului, ofera parului deteriorat si fragil o noua vigoare, efectuand o recuperare in structura parului. Mixul Ayurveda, un complex ce provine din traditia bunastarii Indiene cu Susan, Ulei de Masline, Henna, Bacopamonnieri si Melia Azadirachta restructureaza si vitalizeaza firul de par. 

Utilizare: Se aplica o cantitate cat o coaja de nuca pe parul umed, se maseaza si apoi se clateste. Se tamponeaza pentru a favoriza absorbtia pentru pasul urmator.

Rezultate foarte bune atunci cand este utilizat impreuna cu celelate produse din gama REBIRTH.

Cantitate: 1000 ml.

Nu contine parabeni, sulfati, coloranti sau EDTA (acid etilendiaminotetraacetic).  

Utilizare: Se aplică o cantitate cât o coajă de nucă pe părul umed, se masează și apoi se clătește. Se tamponează pentru a favoriza absorbția pentru pasul următor.

Rezultate foarte bune atunci când este utilizat împreună cu celelalte produse din gama REBIRTH.

OYSTER
OYSH05100102
Nou

ALTE PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE

Produs adăugat la wishlist

Continuarea navigarii pe pagina www.tienda.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate