0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 250LEI

Confetti pentru unghii

Confetti pentru unghii sub formă de fulgi mici rotunzi sau hexagonali monocolori sau multicolori. Confetti pentru unghii este produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.! Alegeți din lista următoare din multitudinea de culori și modele preferatele dvs.!

2,85 lei
Confetti sub formă de fulgi mici hexagonali albi și aurii. Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.!
New

2,95 lei
Mixt de confetti de diferite dimensiuni în culori alb și auriu. Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.!

2,85 lei
Confetti sub formă de fulgi mici hexagonali albi și verde. Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.!

2,85 lei
Confetti sub formă de fulgi mici hexagonali albi și vernil. Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.!

2,85 lei
Confetti sub formă de fulgi mici hexagonali albi și violet. Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.!

2,95 lei
Mixt de confetti de diferite dimensiuni în culori alb, roz și violet . Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.!

2,85 lei
Confetti sub formă de fulgi mici hexagonali de diferite culori: albastru, roșu, alb. Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.!

2,85 lei
Confetti alb sub formă de fulgi mici rotunzi, combinat cu glitter albastru care sclipește multicolor în funcție de unghiul sub care cade lumina. Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele...

2,85 lei
Confetti alb sub formă de fulgi mici rotunzi, combinat cu glitter care sclipește multicolor în funcție de unghiul sub care cade lumina. Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe...

2,85 lei
Confetti alb-albastru, combinat cu glitter sub formă de fulgi mici hexagonali strălucitori aurii. Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.!

2,95 lei
Mixt de confetti de diferite dimensiuni în culori negru, gri și vernil . Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.!

2,95 lei
Mixt de confetti de diferite dimensiuni în culori negru , violet și vernil. Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.!
New

2,95 lei
Mixt de confetti de diferite dimensiuni în culori roz și galben. Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.!
New

2,95 lei
Mixt de confetti de diferite dimensiuni în culori roz și violet. Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.!
New

2,95 lei
Mixt de confetti de diferite dimensiuni în culori verde, albastru și violet.Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.!
New

2,95 lei
Mixt de confetti de diferite dimensiuni în culori verde, roz și violet.Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.!
New

2,95 lei
Mixt de confetti de diferite dimensiuni de culoare violet închis.Produs special pentru decorarea unghiilor. Se poate combina cu gel sau cu pudră acrilică, pentru a crea modele unice pe unghiile dvs.!