0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 250LEI

Bijuterii unghii

Această categorie conține o mulțime de modele tridimensionale de decorațiuni metalice pentru unghii, bijuterii superbe cu strasuri argintii sau aurii, ornamente de diferite forme și culori, la cele mai mici prețuri, doar pe Tienda.ro! Unghiile dvs. vor fi prețioase și strălucitoare!

Livrări internaționale

Livrări internaționale

4,90 lei
Bijuterii unghii model, în formă de cerculețe lipite cu steluțe. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dv.! Se aplică în gel sau acryl. La final este necesară sigilarea cu gel sau acryl transparent. Dimensiune: 13 x 10 mm.

4,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model argintiu. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. La final nu este necesară sigilarea cu gel sau acryl transparent. Dimensiune ornament: 9,7x15,5 mm.

4,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model argintiu. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. La final nu este necesară sigilarea cu gel sau acryl transparent. Dimensiune ornament: 11x15,5 mm.

4,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model argintiu. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. La final nu este necesară sigilarea cu gel sau acryl transparent. Dimensiune ornament: 11x16,5 mm.

6,90 lei
Disc cu perluțe albe, negre și pastel ornamentale în montură aurie, pentru decorarea unghiilor. Diametru bijuterie: 3,5 mm.

9,00 lei
Disc cu ştrasuri aurii ornamentale, cu diferite dimensiuni pentru decorarea unghiilor. Diametru bijuterie: între 1 şi 4 mm.

3,90 lei
Set de 2 bijuterii pentru unghii cu ștrasuri, de formă ovală cu interior de culoare roz. Cu efect deosebit, aduc nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. Dimensiune ornament: 7 x 11mm, având grosimea de 4mm.

3,90 lei
Set de 2 bijuterii pentru unghii cu ștrasuri, de formă ovală cu interior de culoare verde smarald. Cu efect deosebit, aduc nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. Dimensiune ornament: 7 x 11mm, având grosimea de 4mm.

3,90 lei
Set de 2 bijuterii pentru unghii cu ștrasuri, de formă fundiță roz. Cu efect deosebit, aduc nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. Dimensiune ornament: 7x11mm, având grosimea de 4mm.

3,90 lei
Set de 2 bijuterii pentru unghii cu ștrasuri roz, în formă de fundiță . Cu efect deosebit, aduc nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. Dimensiune ornament: 5,5x10,5mm, având grosimea de 3mm.

4,90 lei -20% Reduceri Toride! 3,92 lei
Set de 2 bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model de fundiță roșu cu argintiu. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. La final nu este necesară sigilarea cu gel sau acryl transparent. Dimensiune ornament: 8 x 4 mm.

4,90 lei -20% Reduceri Toride! 3,92 lei
Set de 2 bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model de fundiță roz cu argintiu. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. La final nu este necesară sigilarea cu gel sau acryl transparent. Dimensiune ornament: 7 x 3,5 mm.

19,90 lei
Bijuterie pentru unghiile mari de la picioare. Tips cu ștrasuri argintii. Dimensiune ornament: 15 x 15 mm.

17,90 lei
Set de 36 bijuterii pentru unghii cu efect deosebit, formate dintr-o piatră dreptunghiulară colorată în montură aurie. Aduc un plus de strălucire modelelor dv.! Se aplică în gel sau acryl.  Dimensiuni: lățime - 3,8mm, lungime - 7,4mm, înălțime - 3,5mm