0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 250LEI

Fundițe nail art

Livrări internaționale

Livrări internaționale

4,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model argintiu. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. La final nu este necesară sigilarea cu gel sau acryl transparent. Dimensiune ornament: 9,7x15,5 mm.

4,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model argintiu. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. La final nu este necesară sigilarea cu gel sau acryl transparent. Dimensiune ornament: 11x15,5 mm.

4,90 lei
Bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model argintiu. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. La final nu este necesară sigilarea cu gel sau acryl transparent. Dimensiune ornament: 11x16,5 mm.

5,90 lei
Fundiță textilă sub formă de floare, de culoare albă, accesorizată cu două perluțe - totul atașat pe un suport magnetic!

5,90 lei
Fundiță textilă sub formă de floare, de culoare albastră, accesorizată cu două perluțe - totul atașat pe un suport magnetic!

5,90 lei
Fundiță textilă sub formă de floare, de culoare gri, accesorizată cu două perluțe - totul atașat pe un suport magnetic!

5,90 lei
Fundiță textilă sub formă de floare, de culoare gri, atașată pe un suport magnetic!

5,90 lei
Fundiță textilă sub formă de floare, de culoare gri-bleu, accesorizată cu două perluțe - totul atașat pe un suport magnetic!

5,90 lei
Fundiță textilă sub formă de floare, de culoare lila, accesorizată cu două perluțe - totul atașat pe un suport magnetic!

5,90 lei
Fundiță textilă sub formă de floare, de nuanță de roz, accesorizată cu două perluțe - totul atașat pe un suport magnetic!

5,90 lei
Fundiță textilă sub formă de floare, de  nuanță de roz atașată pe un suport magnetic!

5,90 lei
Fundiță textilă sub formă de floare, de nuanță roz, accesorizată cu două perluțe - totul atașat pe un suport magnetic!

5,90 lei
Fundiță textilă sub formă de floare, de culoare roșu închis, accesorizată cu trei perluțe - totul atașat pe un suport magnetic!

5,90 lei
Fundiță textilă, nuanță de gri, accesorizată cu o perluță și un ștras - totul atașat pe un suport magnetic!

3,90 lei
Set de 2 bijuterii pentru unghii cu ștrasuri, de formă ovală cu interior de culoare roz. Cu efect deosebit, aduc nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. Dimensiune ornament: 7 x 11mm, având grosimea de 4mm.

3,90 lei
Set de 2 bijuterii pentru unghii cu ștrasuri, de formă ovală cu interior de culoare verde smarald. Cu efect deosebit, aduc nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. Dimensiune ornament: 7 x 11mm, având grosimea de 4mm.

3,90 lei
Set de 2 bijuterii pentru unghii cu ștrasuri, de formă fundiță roz. Cu efect deosebit, aduc nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. Dimensiune ornament: 7x11mm, având grosimea de 4mm.

3,90 lei
Set de 2 bijuterii pentru unghii cu ștrasuri roz, în formă de fundiță . Cu efect deosebit, aduc nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. Dimensiune ornament: 5,5x10,5mm, având grosimea de 3mm.

4,90 lei -20% Reduceri Toride! 3,92 lei
Set de 2 bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model de fundiță roșu cu argintiu. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. La final nu este necesară sigilarea cu gel sau acryl transparent. Dimensiune ornament: 8 x 4 mm.

4,90 lei -20% Reduceri Toride! 3,92 lei
Set de 2 bijuterie pentru unghii cu ștrasuri, model de fundiță roz cu argintiu. Cu efect deosebit, aduce nobleţe modelelor dvs.! Se aplică în gel sau acryl. La final nu este necesară sigilarea cu gel sau acryl transparent. Dimensiune ornament: 7 x 3,5 mm.