0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 250LEI

Categorii

Seturi pensule manichiură
Tienda International vă oferă seturile de pensule pentru realizarea manichiurii perfecte. Dacă vă doriți pensule cu mâner scurt sau lung, simple sau cu model, din păr natural sau sintetic, pe toate le găsiți într-o paletă largă și la cele mai bune prețuri doar pe Tienda.ro.

Livrări internaționale

Livrări internaționale

18,00 lei
Set format din 3 pensule cu vârf din păr natural, de diferite mărimi, utilizate la construcţia unghiilor false din acril.

18,00 lei
Set format din 3 pensule cu vârf din păr sintetic, de diferite mărimi,se pot utilizate la construcţia unghiilor false precum și la pictura cu vopsele acrilice. Pensulele au mâner lung, din lemn, elegant și ușor de curățat.

29,00 lei
Set de trei pensule cu vârf oblic pentru construcția unghiilor cu gel, pentru realizarea frenchului de exterior sau pentru pictura cu vopsele acrilice. Pensulele sunt numărul 4,6 și 8. Mânerul lung este din lemn vopsit . Pensulele sunt realizate din păr...

8,99 lei
Set format din 3 pensule de diverse mărimi, cu vârf subţire, speciale pentru pictarea şi decorarea unghiilor (nail-art). Pensulele au  vârful din păr sintetic, cu elasticitate fermă, pentru o trasare precisă a liniilor fine.

22,00 lei
Set format din 4 pensule din păr sintetic, cu vârf ascuţit pentru pictură, o pensulă evantai pentru întrepătrunderea culorilor şi un instrument nail-art pentru puncte şi linii. Mâner scurt din lemn.

26,00 lei
Set de 4 pensule cu vârf din păr sintetic, de diferite forme ascuțită, lată, subțire și evantai, utilizate la construcţia și decorarea unghiilor false.

26,00 lei
Set format din 5 pensule cu vârf din păr sintetic, una cu vârf conic, două cu vârf drept pentru pictură, una oblică, şi o pensulă în formă de evantai pentru întrepătrunderea culorilor.

24,00 lei
Set format din 5 pensule de diverse mărimi, cu vârf subţire, speciale pentru pictarea şi decorarea unghiilor (nail-art). Dacă aveţi aptitudini artistice, sau doriţi să vi le cultivaţi, acest set vă va fi de mare ajutor!

26,00 lei
Set format din 6 pensule cu vârf din păr sintetic, două cu vârf conic, trei cu vârf ascuţit pentru pictură, de diferite grosimi și lungimi şi o pensulă în formă de evantai pentru întrepătrunderea culorilor.