0728843632 COMANDA TELEFONICĂ (L-V 9-17)

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 250LEI

Categorii

Suporturi
În această categorie veți găsi diferite suporturi pentru încheietură (indispensabile în manichiură), suporturi pentru pensule și alte feluri de suporturi, toate la cele mai bune prețuri pe tienda.ro.

Livrări internaționale

Livrări internaționale

6,00 lei
Articol din cauciuc moale utilizat pentru sprijinul sticluței de ojă. Asigură o poziţie stabilă a sticluței, eliminându-se astfel pericolul vărsării conținutului în timpul efectuării manichiurii.

13,90 lei
Suport pentru încheietura mâinii cu suprafeţe îmbrăcate în frotir. Asigură comoditatea lucrului şi confort pentru mână.

14,00 lei
Suport pentru încheietura mâinii cu suprafeţe foarte moi din imitaţie de piele, model cu buline. Asigură comoditatea lucrului şi confort pentru mână.

18,00 lei -17% Reduceri Toride! 14,99 lei
Suport pentru încheietura mâinii cu suprafeţe foarte moi din material lavabil, cu model ziare. Asigură comoditatea lucrului şi confort pentru mână. Are o bază dintr-un placaj dur care asigură rezistența în timp a formei suportului.

6,50 lei
Suport orizontal din plastic pentru pensule foarte ușor de folosit și foarte util atunci când lucrăm cu mai multe pensule și dorim ca masa de lucru sa fie ordonată. Se livrează suportul fără pensulă.

29,90 lei
Suport rotund pentru pensule confecționat din plexiglas super transparent, la fel ca sticla, avaând baza cu inserție argintie. Design-ul este superfuncțional și elegant în același timp, dând mesei dvs. de lucru un aspect plăcut ordonat. Dimensiuni: diametru...